Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-03-2008, 10:14 AM   #34 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: centin degişim aşamaları

kızlaaar ikinizdede kol kırılır yen içinde kalır zihniyeti var..( gerçi bu hepimizde var..) ama kendinize boşalacak bir kişi bulun çok güvenebileceğiniz birisi olsun...yoksa sizin düğümleri siz kolay kolay çözmezsiniz...centim seninle konuştuğumuzda, satır aralarını okumaya çalıştım..söylediklerini değil..söylemediklerini anlayıp eğer elimden gelirse yardım etmeye çalışacaktım..ama sana yardım edecek tek kişinin yine sen olduğunu gördüm..seninle konuştuktan sonra,, güzel çocuk içindeki zehri boşalt dedim sana ..çok geçmedi haberin geldi..çok şükür...şimdi yeniden yapılanma zamanı..doğa boşlukları sevmez..bu boşluklar dolarken senin kontrolünde olsun..boşalttığın zehrin yerine en güzel ve en sağlıklı tohumları dik...etna yanardağının olduğu bölgeye gittim ben ..o kadar güzelki..hep bağlık..en güzel üzümler..orada yetişiyormuş..çünkü, lavların yakıp yıktığı yerler sonradan en verimli toprak haline geliyormuş..şimdi senin zihninde aynı durumda, seni memnun edecek durum her ne ise ve nasılsa onu ek ablam..mustang sende patlamayı ileri tarihlere atıp durma..o, her ne şekilde yaşanacaksa yaşansın ve bitsin ablam..her bitiş daha güzele başlamak için fırsat yaratır..sizi seviyorum saygılı sevgiler