Konu: reiki ve ben
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-04-2009, 03:08 PM   #12 (permalink)
semkur
Teğmen
 
semkur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2008
Mesajlar: 84
Tesekkür: 315
84 Mesajinıza toplam 711 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
semkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of light
Standart Cevap: reiki ve ben

Alıntı:
kayrasu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
canım semkur'cuğum suan benimde egom faliyette zaten bizim bu benzer yanlarımız çok ilginç Ankara'da reiki uyumlaması oldu da bizim neden haberimiz olmadı bizde burda reiki hocası araştırıp duruyoruz yanıbaşımızdaymış fırsat kaçırdık onu bunu bilmem acilen bir Ankara semineri daha istiyoruz ve bu defa reiki de olsun içinde
Alıntı:
shamanic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
siz niye beni bu gün duygulandırıyorsunuz canlarım benim..

ciğimin dediği gibi sevgi arsızı olucam sonunda..


ankaralı güzellerim benim.. annem ankara da olduğu için belki bir süpriz yaparım buluşuruz ama siz benim dediğim çalışmaları yapın.. en doğru rehberinizle en uygun koşullarda bir araya gelebilmeniz için ben de yürekten sevgilerimi gönderiyorum size..




sana katılıyorum kayrasu Ankara'da reiki ve sevgili shamanic


buda ne güzel bir haber böyle shamanic "annem ankarada" vallahi istanbul, izmir faliyetleri görünce burasını yetim şehir ilan edecektim. ama sevgili shamanic annesi yanımızda imiş.

senin verdiğin çalışmaları yapıyorum. hatta sanada bir mail attım bu konuda ama yaklaşık bir iki haftadır bir olumsuzluk durumu sindi üstüme. telkinleri mutlaka dinliyorum ada. kitaplardan da okuyorum ama itiraf ediyorum alıştırmalı kitaplar o noktada aralarında ayraçla duruyor. bir aç gözlülük edip hepsini aynı anda aldım kitapların. gerçi okumayı çok seviyorum. ama öyle ödevli olunca tembelim galiba.
ama içimden bir ses bunu başaracaksın diyor.
yaşadıklarıma rağmen yaradanın veya bir koruyucu güçün benimle olduğunu biliyorum. bana çok şey sunduğunuda. ama egomu bugüne kadar çok beslemiş olmalıyım ki hala ona itaat etmek gibi bir tarz yaşıyorum. ama sizlerinde yardımı ile onuda severek kabul ederek bunu yolu sevgi ve ışık yolu yapamaya niyet ediyorum.
hepinizi çok ama çok seviyorum.
__________________
Sende olmayan hiçbir yerde yoktur.
semkur isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla