Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-04-2009, 02:53 PM   #6 (permalink)
semkur
Teğmen

semkur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 315
84 Mesajinıza toplam 711 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
semkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of light
Standart Cevap: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ

Alıntı:
tiriniti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
canım semkur,

kapımız herkese açık emin olabilirsin .... zaten bizi de bir araya getiren "evrensel enerji " izmirli, istanbullu, şuralı buralı .....
bu hiç önemli değil önemli olan birarada olabilmek, sağlıklı paylaşımlarda bulunabilmek... sen istemeye devam et .. elbette yolumuz bir gün kesişecek........... ayrıca hzaırladığımız her türlü etkinliğe herkes davetlidir.. biz bir aileyiz

sevgiler

canımsın tirinti
biliyorum o yüzdende bu siteyi çok seviyorum. aslında ben pek int. kalmayı sevmeyenlerdenim. ama burası benim için bir yuva gibi. paylaşımlar o kadar sıcak o kadar saf ve karşılıksızki. beni çekende bu zaten. almadan vermesini bilenlerin olması. ben kendi yaşamımdada belki bu felsefeyi benimsediğim için bu kadar sıcak geliyorsunuz bana.
neden olmasın çekim yasası devrededir mutlaka bakarsın bir tatil sezonunda, bir sebeple yanınızda olurum. belkide siz ankarada benim konuğum olursunuz.

biliyorum ve hissediyorum benimlesiniz bende sizlerle.
mutluluk ve sevgilerimiz daim olsun