Konu: Zero Limit
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-04-2009, 02:15 PM   #59 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Arrow Cevap: Zero Limit

merhabalar..

kitabın 37. sayfasında bu konu ile ilgili şöyle bir yazı var;

" bedeninle konuş; o'na de ki: seni bu halinle seviyorum. benimle olduğun için teşekkür ederim.. eğer her hangi bir nedenle benim tarafından kötüye kullanışmış olduğunu hissettiysen, lütfen beni affet..

şimdi dur ve günün geri kalanında bedenini ziyaret et.. ziyaretinin sevgi ve şükran ziyareti olmasına izin ver.. "beni taşıdığın için sana teşekkür ederim.. nefes alıp verdiğim için, kalbim attığı için teşekkür ederim.."

bedenini bir hayat arkadaşı olarak gör, bir hizmetçi olarak değil.. tıpkı küçük bir çocuğa konuşurmuş gibi konuş bedeninle.. onunla dost ol.. kendi kendine çalışmak için en çok sevdiği şey bol sudur.. onun aç olduğunu hissedebilirsin, ama aslında sana susadığını anlatmak istiyor olabilir..

su içmek bilinçaltındaki (çocuk) anıları, tekrar eden sorunları değiştirir ve bedenin "hepsinden arınma ve Tanrı'nın içeri girmesine izin verir.".. mavi renkli cam bir şişe al.. su ile doldur.. ağzını mantar tıpa ile kapa ya da selefon ile sar... şişeyi güneşin altında ya da akkor ışık altında en az bir saat beklet.. suyu iç.. banyo yaptıktan ya da duş aldıktan sonra bedenini bu su ile durula..yemek pişirirken bu suyu kullan.. elbiselerini bu su ile yıka ve suyu nerelerde kullanıyorsan orada hep bu suyu kullan.. kahveni ya da sıcak çikolatanı bu su ile yapabilirsin.. "

dr. hew lenin joe vitale yazdığı mektuplardan bir tanesi..

bu arada mavi şişe çalışmasını yapacak olan arkadaşlarım lütfen cam bir şişe kullansınlar..
mavi cam şişe bulmakta zorlanırsanız beyaz bir şişenin dışını maviye dönüştürecek kaplamaları deneyebilirsiniz...

sevgiler..
__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla