Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-02-2007, 02:43 PM   #1 (permalink)
ameerhun
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Mesajlar: 2
Tesekkür: 0
1 Mesaja İyi ki varsın denildi
ameerhun is an unknown quantity at this point
Standart Herkese Selam küçük bir test yapmak istiyorum yardım edebilir misiniz?

Bu kadar hızlı cevap verdiğiniz için teşekkur ederim.

Alıntı:
lerzan Nickli Üyeden Alıntı
-talebeler patir kutur hepsi A ya da neyse en iyi not ala ala gecer dr olur da sonra hastalarina n'olur?du gibi bir ciddi kaygimdan.. bence ezberle degil tib talebeleri kadavralardan kavrayarak ogrenmeli. ha beynimiz canliyken kadavra yapilmak istenirse, buna da mani olmali.
Herhangi bir organın 100 lerce değişik hastalığı var. Yada şöyle soyleyebilirim bir kaç değişik semptomla hastaneye başvuran kişinin ( kusma , ateş gibi) ayırıcı tanısına ulaşabilmek için hastalığa ait spesifik özellikleri bilmek gerekiyor. Çünkü ateş ve kusma bir çok hastalığın semptomlarından biri olabilir. Dolayısıyla 1000 lerce hastalığın özelliklerini EZBERLEMEK gerekiyor. (laboratuar bulguları, Fizik muayne vb)

Kadavra ile ilgili konuya gelirsek 6 yıllık eğitim boyunca sadece 1 sene kadavra ile işimiz oluyor. Ölü bir kişinin kadavra olabilmesi için 1 yıl boyunca sahipleri tarafından morgdan alınmaması gerekiyor dolayısıyla 1 yıl bekleyen bedenin ne hale geleceğini siz de tahmin edebilirsiniz.

Alıntı:
lerzan Nickli Üyeden Alıntı
kimbilir nasil tedirginlikler yaratacagi da suphesiz. acaba ben ne dinliyorum? fakat dikkat ederseniz beyin TEK basina sizsiz hicbir sey yapamaz size. demek ki beyninizin sizin onunla birlikte uyum icinde calismasina ihtiyaci var. bu durumda ilk baslatan (yani ne arior ne istiyor ne arzuluyor niye ne icin gibi komutlar beyne ilk sizden yola cikiyor) madem sizsiniz hem hedef hem de okun kendisi o zaman ok ile hedef arasindaki her ne varsa (beyin, teknoloji,diger insanlar, etkiler,telkinler) dikkat...
Bende aslında bunun cevabını merak ediyorum.
Ve bu sistemin gerçekten işe yarayıp yaramadığını gormek istiyorum. Acaba bir placebo etkisi mi var diye düşünmeden edemiyorum.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

ameerhun isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla