Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-04-2009, 01:16 PM   #6 (permalink)
01nisan
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Mesajlar: 70
Tesekkür: 359
66 Mesajinıza toplam 415 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
01nisan is a jewel in the rough01nisan is a jewel in the rough01nisan is a jewel in the rough01nisan is a jewel in the rough
Standart Cevap: Aşk acısı nasıl geçer?

Yazdığım satırlar, Kuantum Başarının yazarı, Sandra Anne Taylor’a ait. Yazardan küçük bir alıntı yapmak için konu açtım fakat, sorunlu bir ilişki yaşarken yaydığımız enerjiyi, veya bitmiş bir ilişkinin ardından yaşananları kuantum fiziği, çekim yasası açısından çok güzel anlatmış, özellikle aşağıdaki bölümü çok beğendim, bu nedenle yazmaya devam ediyorum….


İlişkiyi bitirmenin en zor yanı gerçekten bitirebilecek cesareti bulabilmektir. Birlikte olduğunuz kişi sizi terk edip gittiği halde duygusal açıdan bağlı kalmayı sürdürmeniz, enerjiniz açısından ......r anlamına gelir. Frekansınız kapalı olduğu için, size yönelen insanlar gürültüden başka bir şey duymayacaktır. Özlemleriniz bir kara delik oluşturacaktır. Umut ve niyetlerinizi zamanla sizi de içine çekecek olan kör bir kuyuya atıyorsunuz.

Vazgeçmemek, evrensel yasaların tamamına ters düşer. Çünkü her şeyden önce sizi onursuzlaştırır ve saygınlığınızı zedeler. Sizinle aynı şeyleri hissetmeyen bir insanın peşinden koştuğunuz sürece, çekim yasasından yardım göremezsiniz.

İkinci olarak bu durum arzularınızı bulanıklaştırır. Sizi motive eden şey, karşılıklı bir ilişki yaşama arzusu değil, reddedilme korkusu ya da karşınızdaki insanın algılarını kontrol edebilme ihtiyacı gibi istekler olacaktır. Bu da zorunluluk enerjisi yaymanızı ve çelişkili niyet yasasını harekete geçirmenize yol açacaktır.

İlişkiyi umuysutsuzca sürdürmeye çabalamakla, bunun yaşayabileceğiniz tek ilişki olduğunu, başka bir sevgili bulmanızın olanaksız olduğunu farz ediyor olacaksınız. Bu da manyetik enerjinizi tamamen bozacak ve telaşınıza neden olan korkularınız gerçek olacaktır. Bu tür umutsuz tutum, hem biten ilişkiyi hem de gelecekteki müstakbel ilişkileri daha da uzaklaştırmaktan öte bir işe yaramayacaktır.

Bu karşılıksız aşk, uyumunuzu da bozacaktır. Bitmiş bir ilişkiye tutunma ihitiyacınız, sevgilinizin enerjisiyle aranızdaki dengeyi bozacaktır. Enerjiniz karşılık bulamadığı yerlere akacak, sizi bir başınıza bırakacaktır.

Bu duygusal yalnızlık Evren’le uyumunuzu da bozacaktır. Yaşama değil, yaşamınızın bir parçası olmayı reddeden bir şeye odaklandığınız için, dengenizi asla tutturamayacaksınız. Evrensel uyumun kırık halkası haline geleceğiniz için, hiçbir şey size bağlanamayacak ve amaçsız bir şekilde sürüklenip duracaksınız. Sizi bırakıp giden birisine duygusal açıdan bağlı kalmanın sonuçlarını ne kadar anlatsak azdır. Enerjiniz bir kişiye bağlanıp kalmıştır. İlerde ilişkinin bittiğini kabullenmeyi başarsanız bile, kişisel enerji alanınızı temizlemeniz epey bir zaman ve çaba gerektirecektir.

BOŞLUK YARATIN

Duygusal bağınızı koparamadıysanız, hele ki hala özlem, ihtiyaç, telaş içindeyseniz, dünyaya “ bana ulaşmanız mümkün değil “ mesajı vermiş olursunuz. Takıntılı freakansınız, halen süren bir ilişkiniz olduğunu belirtir. Bir ilişki sadece hayallerde yaşanıyor olsa bile, ördüğünüz enerji duvarı, müstakbel aşkların alanınıza girmesini engelleyecektir.

Oysa bu duygusal bağlardan kurtulduğunuzda, temizlenmiş enerjinizle yeni şeylere yer açmış olursunuz. Bu yolla Evren’e “ Artık bir bağım kalmadı. Özgürüm. Bana ideal eşimi yolla “ mesajını iletirsiniz. Bu seçimi yaptığınız an kendi kendinize koyduğunuz engellerin tamamı teker teker yıkılacaktır.

Bir şey bittiyse peşini bırakın. Bilinmeyenle yüzleşin ve benimseyin. Ne eski sevgilinizi suçlayın, ne de kendinize kızın. Bırakın ve tekrar peşine düşmeyin.

Evren tüm boşlukları doldurur. Geçmişteki bağlarınızdan kurtulma riskini göze alabilirseniz, elinizi kolunuzu bağlayan enerji düğümlerini de çözebilirsiniz. Tek başınıza olduğunuz ve kendinizden sorumlu olduğunuz bu boş alana çıkmak cesaret ister. Ancak bunu başarabildiğiniz an, Evren bu boşluğu sevgiyle dolduracaktır.

Bırakmayı reddetmeniz durumunda ise dolduracak bir boşluk olmaz. Çünkü siz kendi alanınızı takıntılarınız ve kontrol ihtiyacınız ile dolduruyorsunuz. Böyle bir titreşime sahipken, kalbinizin beklediği o sevgi dolu enerjiyi nasıl bulabilirsiniz ki…
01nisan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla