Konu: Zero Limit
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-03-2009, 11:31 PM   #48 (permalink)
ismira
Yüzbaşı
 
ismira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2009
Bulunduğu yer: İzmir
Mesajlar: 533
Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to behold
Standart Cevap: Zero Limit


UYANIŞIN ÜÇ EVRESİ

Egonuzu ve egonuzun isteklerini terk ettiğiniz zaman, size yol gösterecek çok daha iyi bir şeye izin vermiş olursunuz: Tanrı’ya.


Bu yeni ben ve yeni anlayışım tamamen benim canlandırmamın bir parçasıdır. Elbette ki her şey bir gecede olmadı. Ama “Seni seviyorum”u ve diğer ifedeleri söyleyerek, bazılarının uyanış ve hatta aydınlanma dediği çok daha derin bir farkındalığa ulaştım. Bu uyanışın en az üç evresi olduğunu anladım ve bunlar yaşamın ruhani yolculuğunun neredeyse bir haritası gibiler:
  • Siz bir kurbansınız. Hemen hemen hepimiz güçsüz olduğumuz duygusuyla dünyaya geliriz. Çoğumuz da bu duyguyu taşımaya devam eder. Dünyanın bizim dışımızda döndüğünü düşünürüz: hükümet, koşular, toplum, kötü insanlar… Hiçbir etkimizin olmadığını hissederiz. Bizler dünyanın geri kalanının amacının bir etkisiyizdir. Yakınırız, şikayet ederiz, protesto ederiz ve bizden sorumlu olanlarla mücadele etmek için gruplar oluştururuz. Hayat genelde, bazı istisnalar hariç, berbattır.
  • İdareyi ele alıyorsunuz. Bir an gelir, The Secret gibi insanın hayatını değiştiren bir film seyredersiniz, ya da The Attractor Factor ya da The Magic of Believing gibi bir kitap okursunuz ve kendi gücünüzün farkına varırsınız. Amaç edinmenin gücünü fark edersiniz. İstediğiniz şeyi gözünüzde canlandırmak, harekete geçmek ve ona ulaşmak için gereken güce sahip olduğunuzu görürsünüz. Mucizelerle karşılaşmaya başlarsınız. Bazen çok iyi sonuçlar elde edinirsiniz. Hayat, genel olarak çok güzel görünmeye başlar.
  • Uyanıyorsunuz. İkinci evreyi geçtikten sonra, amaçlarınızın kısıtlamalarınız olduğunu fark etmeye başlarsınız. Yeni bulduğunuz güçle, hala her şeyi kontrol edemediğinizi görmeye başlarsınız. Daha yüce bir güce teslim ettiğiniz zaman, mucizelerin gerçekleşmeye başladığını farketmeye başlarsınız. Serbest bırakmaya ve güvenmeye başlarsınız. Anbean Tanrı ile olan bağlantınızın farkındalığını deneyimlemeye başlarsınız. İlham size geldiğinde onu fark etmeyi ve ona göre hareket etmeyi öğrenirsiniz. Seçim yapabileceğinizi ama yaşamınızı kontrol edemeyeceğinizi anlarsınız. Yapabileceğiniz en harika şeyin her anı kabul etmek olduğunu fark edersiniz. Bu evrede, mucizeler olur ve her seferinde sizi şaşkına çevirir. Genelde sürekli bir şaşkınlık, hayret ve şükran duyarsınız.

Joe Vitale – Zero Limit
__________________
Bildiğiniz ama bildiğinizi bilmediğiniz bir şey var...
Milton H. Erickson
&

Seni seviyorum
Özür dilerim
Lütfen beni affet
Teşekkür ederim
ismira isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla