Konu: Zero Limit
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-03-2009, 10:15 PM   #47 (permalink)
ismira
Yüzbaşı
 
ismira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2009
Bulunduğu yer: İzmir
Mesajlar: 533
Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to behold
Standart Cevap: Zero Limit

“Ho’oponopono gerçekten çok kolaydır. Eski Hawaililere göre, bütün sorunlar düşünce olarak başlar. Ama sorun bir düşünceye sahip olmak değildir. Peki sorun ne o zaman? Sorun bütün düşüncelerin acı dolu anılarla –kişilerin, yerlerin ya da nesnelerin anıları- aşılanmış olmasıdır.

Akıl tek başına hiçbir şey yapamaz, çünkü akıl sadece yönetir. Yönetmek sorunları çözmek değildir. Oları bırakmayı istemelisiniz! Ho’oponopono yaptığınız zaman olan şey, Tanrısal olanın acı veren düşüceleri alması ve onları nötralize etmesi ya da saflaştırmasıdır. Kişiyi, yeri ya da nesneyi saflaştırmazsınız. Dolayısıyla Ho’oponopono’nun ilk aşaması o enerjinin saflaşmasıdır.

Şimdi harika bir şey oluyor. Sadece o enerjiyi nötralize etmekle kalmıyor; onu serbest de bırakıyor, dolayısıyla yepyeni bir sayfa açılıyor. Budistler buna Boşluk diyor. Son adımda Tanrısal olanın gelip o boşluğu ışıkla doldurmasına izin veriyorsunuz.

Ho’oponopono yapmak için, sorunun ya da yanlışın ne olduğunu bilmek zorunda değilsiniz. Tüm yapmanız gereken fiziksel, duygusal ya da her ne ise deneyimlemekte olduğunuz sorunu fark etmektir. Fark ettiğiniz zaman, sorumlulğunuz hemen arınmaya, ‘Özür dilerim. Lütfen beni affet.’ Demeye başlamaktır."

Dr. Ihaleakala Hew Len

__________________
Bildiğiniz ama bildiğinizi bilmediğiniz bir şey var...
Milton H. Erickson
&

Seni seviyorum
Özür dilerim
Lütfen beni affet
Teşekkür ederim
ismira isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla