Konu: Zero Limit
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-03-2009, 11:50 PM   #39 (permalink)
cigdemmm1977
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 18
Tesekkür: 78
20 Mesajinıza toplam 193 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cigdemmm1977 will become famous soon enoughcigdemmm1977 will become famous soon enough
Standart Cevap: Zero Limit

Merhaba arkadaşlar,

Kitabı bende okudum ve beğendim. Hatta bu yöntemi hayatımda uyguluyorum. Kitapta sesli söylemenize gerek yok diyor. Ama ben diyorum ki ara ara seslide yapsak ne güzel olur. Kiii ben öyle yapıyorum... :)
Geçenlerde tv de birşey seyrettim ve çok etkilendim. Nekadarı doğru bilemem çokda doğruluğunu önemsemiyorum zaten... Seyrettiğim şey Rus Bilim adamlarının deprem araştırması sırasında yalnış hatırlamıyorsam yerin 14 km altından duydukları seslerdi. Sesleri kaydedip daha sonra analiz ettiklerinde ortaya çıkanlar çok ürkütücüydü. Çığlık atan kadın sesi, ambulans, itfaye sireni gibi sesler... Beni duyuduğumda hem çok korkuttu, hem içimi acıttı hemde ne yapabilirim sorularımı dahada gün yüzüne çıkardı.

Bir süredir sadece tüketen birisi olduğum için çok sıkıntılıydım. Üreten olmak , hayata , insanlığa birşeyler vermek istiyordum. Tabii bunu yaparkende hep maddi şeylerle yapılacağını düşünüyordum. Yanii çok para kazanıp insanlara dağıtmalıyım, çok para kazanıp sokakta kalanlara yer yurt edindirmeliyim v.s. gibi hep ucu maddi şeylere dayanan iyilikler... Onuda yapacağım günler gelecek inşaallah peki ben ozamana kadar tüketenliğe devammı edecektim.

İşte bu sesleri duyduğum zaman aklımda hemen o anda yapacağım şey belirdi. Bundan böyle hep güzel cümleler kuracak, dünyanın güzel şeyler dinleyerek ruhunun rahatlamasına yardımcı olacaktım. Bu kadar savaşların, katliamların , trafik kazalarının , kötü konuşmaların v.s. artık dünyaya ağır geldiğini ve taşıyamadığını düşünüyorum. ( Her ses uzayda asılı kalır , silinmez. İslam inancıda bu kanıtlanmış bilgiyi destekler zaten... )

Işığım çaktıktan sonra ben nelermi yapmaya başladım.

Mümkün olduğunca güzel söz söylemeye başladım. Olumlu, güzel cümleler... Ve bunları ortam müsaitse kısık sesle söylüyorum.

Namazlarımı, tesbihatımı kısık sesle yapıyorum.

Mümkün olduğunca çok Allah, Lailahe illallah, Elhamdülillah ve Estağfilullah diyor ve salavat getiriyorum. Tabii bunlarıda hep kısık sesle ve hem kendim için hem diğer insanlar için güzel birşey yaptığım mutluluğuyla, bilinciyle yapıyorum.

Ve en sevdiğim dil olan TÜRKÇE ilede Seni seviyorum, teşekkür ederim, özür dilerim, lütfen beni affet cümlelerini tekrarlıyorum.

Dualarımı hep olulumlu cümlelerle ve sesli olarak ediyorum.

Sonraaa ara ara kii hergün aslında o müsait ortamı yaratmaya çalışıyorum genelde :)) netten indirdiğim bazı kuran ayetlerini kulaklıktan değilde hoparlörden dinleyerek dünyada dinletiyorumm :))

Ben bunları yapmaya başlamadan evvel amacım sadece dünyanın ruhunu rahatlatmaya yönelikti ama sonra gördüm kii hayatımda rahatlamaya başladı. Sadece hayatım değil ruhummmmda...

İşte böyle arkadaşlar... Belki benim yaptığımın sessiz, içten söylenmeside aynı yola götürüyordur. Ama ben işte böylesine daha çok inandım.

Birde yaptıklarımla ilgili çok detay verdim. Bu verdiğim detayların kafa karıştırmasını istemem. Bunlar benim yaptıklarım. Sizde yapın gibisinden anlaşılıp, baskı yaptığımı düşünmeyin lütfen... Normalde forumda çok yazan birisi değilim. Genelde okuyorum. Biraz detaycıyım sanırım. Birşeyi anlattımmı diğerinide es geçemediğimden bukadar detaya girdim. Bilginize, selamlar... :))
cigdemmm1977 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla