Konu: Zero Limit
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-03-2009, 09:49 AM   #32 (permalink)
ismira
Yüzbaşı
 
ismira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2009
Bulunduğu yer: İzmir
Mesajlar: 533
Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to behold
Standart Cevap: Zero Limit

Alıntı:
gunesim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu yöntem ile başkalarına şifa verebiliyormuyuz. ?
Sevgili güneşim, anladığım kadarıyla cevap vereyim:

Bu yöntem ile başkalarını, canlıları, nesneleri, hayvanları, bitkileri, olayları...aklınıza ne gelirse her şeyi iyileştirebiliriz. Ancak bu yöntemdeki püf noktası şu: Dışarısı diye bir şey yok, başkaları diye bir şey yok. Her şey kendi içimizde. Önce bunu kabul ettiğimizde kitaptaki deyimle %100 sorumluluğu üzerimize alıyoruz. Şifayı başkalarına değil kendi içimizdeki ilgili parçaya gönderiyoruz.

Bunun için sorun olarak gördüğümüz şeye bakıp "bunun benim içimdeki karşılığı nedir, içimde bunu oluşturan neler oluyor?" gibi sorular sorabiliriz.
Bu karşılığı sıfırladığımızda iyileşme gerçekleşir.Bunun için yapabileceğimiz şey sevgi göndermek, özür dilemek, teşekkür etmek. Yaratıcı'ya yönelik "seni seviyorum, özür dilerim, lütfen beni affet, teşekkür ederim" dedikçe bilinçli ve bilinçaltı hafızada ve ötesinde bulunan negatif enerjileri temizliyoruz. Biz arınıyoruz, bağlantılı olduğumuz herkes ya da her şey arınıyor.
__________________
Bildiğiniz ama bildiğinizi bilmediğiniz bir şey var...
Milton H. Erickson
&

Seni seviyorum
Özür dilerim
Lütfen beni affet
Teşekkür ederim
ismira isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla