Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-03-2009, 07:29 PM   #8 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: "Telkin" yöntemi riskli mi?

Alıntı:
valmont1555 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
iyi günler dilerim ben henüz yeni bir üyeyim
ve birkaç sorum olacaktı,aydınlatırsanız sevinirim,sitenizi inceledim,çogu kişi gibi bazı kuşkularım mevcut,neden soyadınız yada kim olduğunuz sitede mevcut değil?,scriptleri uzmanlardan satın aldığınızı söylüyorsunuz ve insanlara biraz daha güven vermek adına neden bunları uzmanlardan aldığınızı gösterecek alıntı tarzı birşeyi siteye eklemiyorsunuz ki gönül rahatlığıyla güvenebilsin insanlar son olarak da basında biz linkiniz alakasız görünen bir siteye yönlendirilmiş sebebi nedir?
mazur görün kuşkucu sorularımı lütfen ama ciddi sonuçları olabilir yanlış yönlendirmenin
Merhaba, hoşgeldiniz yanımıza.

Siteyi çok ayrıntılı incelememişsiniz sanıyorum. Şayet bahsettiğiniz gibi incelemiş olsaydınız Atakan Bey' in (Sönmez) adını, soyadın ve irtibat için vermiş olduğu telefon numaralarını bulabilirdiniz. (portal bölümünde ve seminer konularında telefon numaraları açıkça verilmiştir.)

Satın alınan scriptlerin ücretsiz olanları telkin içeriğiyle beraber sitede zaten verilmektedir, sanırım bunları da görmemişsiniz. Ama kişiye özel olarak yapılan telkinler ücretli oldukları için verilmemiştir. Bu telkinlerden yaptıranlara zaten ilgili telkin metni gönderilmektedir.

Forumumuz yeni güncellendiği için bazı bölümler henüz aktifleştirilmemiştir, ama kısa zaman sonra basında yapılan röportajlar ve yerel tv de yapılan programlar eklenecektir, henüz montaj aşamasındadır.

Ne gibi bir yanlış yönlendirmeyi kastettiğinizi anlayamamış bulunuyorum, üzgünüm. Forumumuzu incelediğiniz takdirde sorduğunuz, sormadığınız her soruya fazlasıyla cevap alacağınızı düşünüyorum.

Mutlu paylaşımlar dilerim.
Sevgiler.
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla