Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-03-2009, 08:14 PM   #2 (permalink)
keskin38
Üsteğmen

keskin38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,355
246 Mesajinıza toplam 1,629 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
keskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to behold

Hoşgeldin aramıza topalsolucan

Ben nacizane cevap vermek isterim. Muzıkle tv seslerının bırbırıne karısmasında herhangi bir sorun olacagını sanmıyorum. Burada önemli olan müziğin arkasındaki telkinler. Sonucta tv kapalı olsa sadece muzıklerı dınlesen de bazı new agelerde sarkı sözleri de var.Yanı demem o ki muzık dınlerken tv de ızleyebılırsın kıtap da okuyabılırsın,arkadaslarınla sohbet de edebılırsın,hatta uyuyabılırsın de... Dınledıgın muzıklerdeki telkinleri bilinçaltın duyuyor ve kaydedıyor.Mevcut olumsuz duygu ve dusuncelerı silip telkinlerdeki olumlu dusunceleri yerlestırmeye baslayacak. Bu elbette zaman alacak.Bilinçaltının yogunluguna baglı.2 hafta boyunca ego ve sucluluk telkınlerını dınlemeye devam et.Sonrasında onlara ılave olarak kendıne guven telkınını ve dıger tercıh ettıklerını ekle...

Başlangıcta duygu bosalmaları, dalgalanmalar, fiziksel rahatsızlıklar - bas agrısı,bas donmesı,mide bulantısı vs- yasayabılırsın.Endişe etmene gerek yok.Bunlar dogru yolda ilerledigini gösterir.Yanı bılıncaltın temizliğe baslamıs demektir

Fayda görmen dileğiyle....

Sevgiler....
DAHA İYİ
hissediyorum :)
keskin38 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla