Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-03-2009, 07:57 PM   #18 (permalink)
cemboli
Teğmen
 
cemboli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Mesajlar: 126
Tesekkür: 576
130 Mesajinıza toplam 1,020 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cemboli will become famous soon enoughcemboli will become famous soon enough
Standart

artık telkinin kaçıncı olduğunu yazmıcam zaten mesaj tarihleri var:D.
ruh hali:sinirli ama mutlu,kafaya takmayan,kaygılı
bugün sabah 12 ye gelerek kalktım ve mutsuz kalktım ama gün içerisinde mutluluğum arttı zaten hep böyle oluyo mutsuz uyanıyorum mutluya dönüyorum.
her cumartesi gittiğim gibi bugün de turizm kursuna gittim.turizm kursumla ilgili biraz bilgi vereyim.bu kursu bitirdikten sonra 5 yıldızlı bi otelde komi veya herhangi bir ara eleman olarak çalışacağım.ingilizce dersleri alıyoruz.
bugünkü ingilizce dersimizde bir paragrafı ingilizceye çevirdik ve başarılı bir şekilde çevirdim.:D.ama sinirlendiğim bir şey oldu çevirdiğimiz paragrafın içeriği.paragra şöyle başlıyordu:"bizler hayvanlarız.ama diğer hayvanlardan farklıyız...."sonra bu paragraftan fikir yürütmeye başladım acaba hangi hayvanlar falan diye hocaya sordum hocam bu maymunmu falan diye.
hocanın cevabı beni şok etti.hayır insan dedi.sonra ben başladım bağırmaya hocam dedim ne kadar terbiyesizlik insanları bu kadar nasıl aşağılarsınız dedim tam o suırada ordan biri demez mi insan düşünen bir hayvandır diye.sonra ben anlatmaya başladım insanların hayvanlardan tek farkı dülşünmek değildir aynı zaman da insan utanır insan şereflidir tabi diğer hayvanlar da şereflidir ama insan onlardan kat kat daha şereflidir dedim.içimdeki kızgınlığı son derece güzel bir şekilde döktüm.biri der insanlar maymundan geliyor biri der insan düşünen bir hayvandır ben de dedim ki ya kendinize ne kadar az saygı duyuyorsunuz siz maymundan gelebilirsiniz ama ben gelmedim ben şerefli bir varlığım dedim ben düşünen bir hayvan da değilim dedim çünkü hayvanlar da düşünür tabi ki insandan çok daha az düşünen her hayvan insan olsaydı düm canlılar(bitkiler hariç)insan olurdu.
bu bakımdan onlara çok kızdım "insan düşünen bir hayvandır"düşüncesine kesinlikle katılmıyorum çünkü bu lafı söyleyen kişi kendi kaba bir hayvan olduğu için söylediğini düşünüyorum.şöyle bir baktığımızda insanın hayvandan çok fazla farkı var diye düşünüyorum.
düşünsenize insanların kendilerine olan öz saygıları o kadar azalmışki artık kendinin maymundan geldiğinden tutun düşünen bir hayvan olduğunu bile düşünebiliyorlar.bunları söyleyen insanlara acıyor ve gülüyorum ve çok aptal insanlar olduğunu düşünüyorum tabi ki herkesin düşüncesine saygıduymamız gerekir ama bu da benim düşüncem buna da saygı duymanızı öneriyorum farklı düşünenler varsa görüşlerini paylaşsınlar onlarla çok seviyeli bir şekilde tartışalım.
işte bugünün olayı buydu telkinlerin sekizinci günü olmasına rağmen pek bi değişiklik yok.acaba geç etkisini götrenler de oldu mu lütfen buraya yazsınlar ben de rahatlim.
bir de ben galiba aşık oldum kurstaki kıza gerçekten çok tatlı bi kız ondan çok hoşlandım bana dua edin arkadaşlar bir de dinleyeceğim telkinler hakkında da bilgilerinizi bekliyorum.
karşı cinsle ilişkilerle ilgili kendimi hangi telkinle geliştirebilirim.okuduğunuz için teşekkürler.hepinize iyi günler...:D:D:DD
__________________
<<hayat bir sanattır sanatçı sizsiniz>>
cemboli isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla