Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-03-2009, 01:10 PM   #2 (permalink)
peacemaker
Üsteğmen

peacemaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 347
149 Mesajinıza toplam 1,006 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
peacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to all

bak o zaman bikaç örnekle,kelimelerin negatif etki bırakanlarını cümleler içinde yazarak bu konuyu kapatayım.Sen de günlük hayatında ne kadarını kullandığına ve nereerde kullandığına,veya karşındaki insanlar bu kelimeleri kullandığında neler hissettiğini bi düşün;
sen nereden ÇIKTIN şimdi.Çıkmak kötü bir anlam taşımıyor tdk da :) HESABINI vereceksin....
Neyse, sadece konusurken cümlelerin verdiği hisse de dikkat etsek iyi olurdu.Ben seninle olanlarda dikkat etmedim bu gerçek :) Sadece benim yüküm değil tabii :) Şu saatten sonra tartışmamızı daha genişletecek(birbirimize veya okuyan kişilere birşeyler verebilecek) bir yere varabileceğimi sanmıyorum.Söylediklerimizi algılama yanlışı bizdeki ;) ben senin düşüncelerinin çoğunun doğruluğunu kabul edip, izah etmeye çalıştım sana ;) Seninde beni anladığn noktaları dile getirdiğin için teşekkür ederim.
Mutlu kal, huzurla kal;) Hoşça kal...
peacemaker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla