Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-03-2009, 11:44 AM   #13 (permalink)
ismira
Yüzbaşı
 
ismira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2009
Bulunduğu yer: İzmir
Mesajlar: 533
Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to behold
Standart

Sevgili cemboli,
Siteye hoşgeldin ve günlüğün hayırlı olsun.

Üç aşağı beş yukarı benzer sorunlar, süreçler yaşayan insanlar olarak arayışlarımız sonucu bu sitede buluşuyoruz anlaşılan.

Ne güzel bir şey ki çok güçlü varlıklarız ve yaşama daha sıkı bağlanma ve yaşam kalitemizi arttırma yolunda çabalarımız hep devam ediyor. Arada düştüğümüzü hissediyoruz belki, ama deneyimlerimizle daha çok güçlenerek yolumuza devam ediyoruz.

Bu site de bizim yolumuzda yol arkadaşları bulabildiğimiz, adeta bir laboratuvar gibi deneyimlerimizi paylaştığımız ve aynı zamanda kütüphane gibi yararlanabildiğimiz bir site.Ne mutlu vesile olanlara...

Ben de yıllardır aralıklarla da olsa depresyonlar yaşamış bir insanım. (Hatta ağır bir tanesinden yeni dönüyorum). Yıllardır kişisel gelişim alanında bir sürü kitap okudum, nlp de dahil olmak üzere bazıları ileri düzey olmak üzere seminerlere katıldım, o yöntemden bu yönteme koşturup durdum. Her birinden çok değerli kazanımlarım oldu. Etkili araçlara sahip olarak kendimi güçlü hissettim.
Fakaaat...Bir kez daha kendimi derinde buldum...Neden? Etkili araçlara sahip olmak yetmiyor çünkü, o araçları kullanmak gerekiyor. Bir tamir aletine sahip olmak arızayı engellemiyor. Onu ancak kullanırsak verim alabiliriz.O halde rutin bakım yapmak ve sürekli aynı yerden arıza veriyorsa ayrıca bunun kaynağına el atmak gerek. Kişisel olarak ben, beni iki durup bir yere yıkan kendi sınırlayıcı kök inancımı buldum ve özgürleştim.Bu muhteşem bir şey inan, ama hikaye uzun...belki günlük açmalıyım..

Şimdi, buradaki telkin müzikleri de bize destek. Dinlemeye devam etmeni öneriyorum. Ben keskin virajı geçip çkışa yaklaştığım aşamada dinlemeye başladım ve iki aydır dinliyorum ve desteği hissediyorum. Biliyorsun ego güçlendiricinin yeni versiyonuyla ilgili çekincem var. Ben o yüzden bunun eskisini dinliyorum. Ama sen kendine göre seçimini yap ve önerilen sürelerle dinlemeye devam et. Bunu yaptığında, pozitifte kaldığın zamanlar gittikçe artacak emin ol. O zaman kendinle ilgili sorularının cevaplarını ve çözümleri daha kolay yakalayacaksın.

Bunun yanısıra, bilinçaltı temizliği için;
Yeni keşfettiğim çok kolay, bir o kadar da etkili ve nlp ye göre çok da ekonomik;) bir yöntemi paylaşmak istiyorum: Ho'oponopono yöntemi. Bunu bu sitedeki kitap tavsiyeleri arasında Zero Limit'te buldum. Onu okumanı şiddetle öneriyorum. Ama okurken durup düşünerek, anlamaya çalışarak değil hızlı bir şekilde oku. Tekniğe değil hikayeye kaptır kendini. O zaman bilinç devre dışı kalır, bilinçaltın alması gerekeni hızlı bir şekilde alır. Zaten kitabın yazarı, iyi bir hipnotik yazar. Bu şekilde etkisini çok çabuk hissedersin.Daha sonra istersen tekrar dönüp okursun. Terapinin özü sevgi ve kabul. Bu yöntem bunu en kestirme ve kolay yoldan sağlıyor bence.
Eğer ilgini çekerse ve uygularsan lütfen benimle ya da bizimle de paylaşır mısın?

Sevgiler.

__________________
Bildiğiniz ama bildiğinizi bilmediğiniz bir şey var...
Milton H. Erickson
&

Seni seviyorum
Özür dilerim
Lütfen beni affet
Teşekkür ederim
ismira isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla