Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-03-2009, 12:59 PM   #5 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart

Merhaba Cemboli, günlüğün hayırlı olsun.

Bir sözüne takıldım da ondan yazmak istedim. Bilinçaltı aptaldır Senin şimdiye kadar yaşadığın olumsuzlukların bilinçaltı kalıplarından kaynaklandığını biliyorsun değil mi? Ya da bundan sonra yaşayacağın güzelliklerin bilinçaltı kalıplarını değiştirdikten sonra yaşayacağını biliyorsundur. Bilinçaltımız bizim tarlamızdır, düşüncelerimizde ekinlerimiz.

Ve;

Bir düşünce ekersin, bir eylem biçersin.
Bir eylem ekersin alışkanlık biçersin.
Bir alışkanlık ekersin, karakter biçersin.
Bir karakter ekersin, kaderini biçersin.

Bilinçaltımız aptal demek yerine, bizim hayrımıza olacak şeyleri kolaylıkla kabul eder, benimle işbirliği içinde hareket eder desek sence de daha sevgi dolu olarak yaklaşmış olmaz mıyız bilinçatımıza? Sana sevgiyle yaklaşan sen nasıl somurtarak bakamazsan, ya da kendini ona kapatamazsan bilinçaltında sana kendini kapatmayacaktır.

Sevgiler.
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla