Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-03-2009, 09:55 AM   #5 (permalink)
semkur
Teğmen
 
semkur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2008
Mesajlar: 84
Tesekkür: 315
84 Mesajinıza toplam 711 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
semkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of light
Standart Evet sevgili günlük artık bir başlangıç yaptık ve devam etmeliyim.

Evet sevgili günlük artık bir başlangıç yaptık ve devam etmeliyim.

Ev ödevlerimi yapamıyorum yardım istiyorum !!!!! 8822
Sevgili shamanic yoğun olduğun için cevap vermedin sanırım.
Önerdiğin kitapları okumaya başladım. İlk Ustaca sevmeyi okudum ve çok beğendim. evet şimdi daha başka bir pencereden bakıyorum ilişkime. Ve gelişeceğime inanıyorum. Şimdide Işığı arayanların karanlık yanı ile Gölgenin sırrı kitabını bir arada okuyacağım. Oradaki alıştırmaları yaparak kendimi tanıma yolundaki sürece gireceğim. Kiss3

Sevgili redflowers kitap özetleri de bu konuda beni ayrı modifiye ediyor. Birde kitapları hangi sırada okumam gerekir diye düşündüğüm bir sırada redflowers’ten bir kitaptan alıntılar karşıma çıkıyor ve evet sıra bunda diyorum . Teşşekürler redflowers

Bu arada telkinleri dinlemeye devam ediyorum tabiiki. Ve gerçekten artık daha gülen bir yüze ve gözlere sahibim. Şimdi listeme koruma kalkanı ve başkalrının görüşlerini önemsemeyi de ileve ettim.

Shamanic’in bolluk bereket meditasyonunu her gece uyguluyorum. Bugün 5. gün olacak inanıyorum yaşamıma çekeceğim tüm ışık ve güzellikleri.
Hergün şükrediyorum. Sağlığıma, işime, kendimi geliştirmek ve tanımak için sizlerle olduğuma, nefes aldığıma ve oğluma.

Eft konusunda tembellik ediyor ve yapmıyorum. Ama iki noktayı epeyce benimseyip uyguluyorum en sevindirici yanıda olması. Genellikle evde oğlumun başı ağrıdı ve ve bir sıkıntısı olduğunda uyguluyorum.

Şimdi farkındayım önce içimdeki sesi susturmadan istediğim noktaya ulaşmam zor. Ama artık o sesede sus artık birazda beni dinle diyorum. Eğer böyle bir şeye saplanır kalırsan anı kaçıyoruz ve yaşayamıyoruz diyorum. Düşün ne geçti elimize. Sanırım oda bana hak veriyor ki birbirimize artık tebessüm ediyoruz. Bir olay karşısında eğer bu kişi ise o onun hercihi diyorum, kendini onun tercihi için mutsuz etme.

Böyle ilk başlangıçlar olunca insan her tekniği denemek hepsinden yapmak istiyor ama hiç tam olmuyor. Demek ki birinden başlamak gerek bunun farkına vardım. Ama önce kendimle barışı ve sevgiyi tam yakalamak isitiyorum. Yanılıyormuyum. Reiki ye bir başlangıç yapmak gerekirmi bilmiyorum. Birde meleklerle konuşmak beni çok rahatlatıyor. Bir dostum bana başmelek mikail e uyumlanma prg. göndermişti. Ve bende yapmıştım. Özel bir şey hissetmedim ama o günden beri benimle olduklarını ve bana yardım ettiklerini hissediyorum.
İşte günlük olup bitenler bunlar. Kitaplarımı bitirdiğimde tekrar döneceğim. Bakalım onlar ne güzellikler kazandıracak bana. Belkide daha evvel ne dersin.
__________________
Sende olmayan hiçbir yerde yoktur.
semkur isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla