18-03-2009, 09:24 AM
|
#11 (permalink)
|
Teğmen
Üyelik tarihi: Nov 2006
Mesajlar: 42
Tesekkür: 634
43 Mesajinıza toplam 307 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Alıntı: stormguard Nickli Üyeden Alıntı
Selam,
İşin çekim kısmı yok, bütün bu arzulardan kurtulma kısmı var. Matrix'e Hükmedin altındaki bazı mesajlarımı okursan çekimle ilgili değil, özgürleşmekle ilgili konuştuğumu farkedeceksin.. O yüzden:
1) Çekim yasasını unut
2) Arzulardan (Ego'dan) arınmak için Farkındalığını izlemeye devam et
3) Arındıkça bir bebek gibi masum hale gelirsin ve bebek ihtiyaçlarının nasıl karşılanacağını düşünmek zorunda değildir. Annesi ona gerekenleri verir.
4) Sen arındığında da, muazzam yaratılış sistemi ihtiyacın olanları sana "bedelsiz" verecektir. Ama biz bu çalışmayı bize istediğimiz verilsin diye değil, herhangi bir isteğimiz kalmasın diye yapmaktayız. İstek ile ihtiyacın farkını anlamaya çalış.
5) Çekim yasasını unut :)
6) Çekim yasasını tamamen unut.
7) Derin nefes al ve özgürleşmenin tadını çıkar
8) Bu bilgileri maddi menfaatlerin için "kullanamayacağını" anla, eğer kullanmaya kalkarsan bedelini ödeyeceksin, bu etki - tepki yasasıdır.
9) Çekim yasasını unut, ARINMA yasasını uygula. Bunun için buradasın, başka türlü kesinlikle huzur ve mutluluğa ulaşamayacaksın.
10) Farkındalık, Arınmanın ta kendisidir. Ve farkındalık düşünceyle olmaz. Bilincin kendini farketmesiyle olur.
11) Çalışmana devam et, anlatılanlar deneyime dönüşsün.
12) Bu çalışmaları bir şeyler elde etmek için basamak olarak kullanmaya kalkma, bedelini ödemek zorunda kalırsın.
13) İnanmıyorsan dene ve çekim yasasının sana getirdiği şeylerle, götürdüğü şeyler arasındaki farkı izle. Maddi menfatlerin için yaptığın her bu tarz çalışmada hüsrana uğrayacaksın, o sırada istediğini elde ediyor gözüksen bile bir süre sonra senden nelerin gittiğini göreceksin.
14) Bu farkı farkettikten sonra hala çekim yasası saplantısını bırakmadıysan, bu yazıyı okumayı bırak :)
15) Kolay gelsin dostum | Sağol dostum :) Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ O beni sevgisinden yarattı! |
Offline
| |