Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-03-2009, 02:10 PM   #9 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart

Alıntı:
intercool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bence insana hayatı boyunca yalnız sigara içmek zarar vermiyor. İnsanın yaşam konforuna zarar veren yüzlerce etmen var. Başlıcaları ekonomik kriz, işsizlik, üretim eksikliği vb birçok sorun var başımızda ve gündemde. Sigarayı bırakınca sihirli değnek değmiş gibi bir anda herşey yoluna girmeyecek. Bunların hepsinden kurtulmanın mp3'ü yapılırsa isabet olur. İnsanları tüketici değil üretici yapmanın yollarını arayalım bulalım, böyle şeyler çok lazım diye düşünüyorum.
Meşhur bir söz vardır herkes bilir kuşkusuz 'sağlam kafa, sağlam vücutta bulunur' derler. Sağlam bir vücut sigarayla çok mümkün olmayacağı için, kafamız genelde

*dur bir sigara içiyim de, kitaba da sonra devam ederim,
*temizliği sonra yaparım,
*markete sonra giderim,
*müşteriye maili atarım...

gibi erteleme ve üretkenliğe ters düşecek düşüncelerle dolu olur. Ben 11 yıllık sigara içen ve bırakalı 16 gün olmuş birisi olarak ertelediğim şeylerin çoğunu yapar halde buluyorum kendimi, çünkü tutan birşey yok. Faturalarımı ödemeye zor giderdim, bilmem kaç saat nikotinsiz kalırım diye.

Sağlığınıza saygı göstermeniz demek, kendinize saygı göstermeniz demektir. Kendine saygı gösteren birisi de, insanlara da saygı duyacağı için herkesten saygı görür :)

Kriz ancak bilinçli bir toplum olursa aşılabilir fikrimce. Bir ayda sigaraya harcadığım parayı 2 aylık yemek masraflarımı karşılamak için kullanıyorsam burada ancak kârdan söz edilebilir diye düşünüyorum.

Her şeyi bilmek ayrı, ama uygulamak hayata geçirmek apayrı bir durumdur.

Sağlam kafa, sağlam vucüt :)

Sevgiler.
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla