Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-03-2009, 09:39 AM   #23 (permalink)
ebru_li
Üsteğmen
 
ebru_li - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2009
Mesajlar: 284
Tesekkür: 2,835
289 Mesajinıza toplam 1,631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ebru_li is a splendid one to beholdebru_li is a splendid one to beholdebru_li is a splendid one to beholdebru_li is a splendid one to beholdebru_li is a splendid one to beholdebru_li is a splendid one to beholdebru_li is a splendid one to behold
Standart

Alıntı:
3507 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sadece Aptallar 8 saat uyur kitabını okuduğum günden bu yana ( 3 yıl oldu sanırım), uykuda geçirdiğim her anı zaman kaybı olarak görür ve uyumak istemem. O zamandan beri aklımda hep 6 saat uyumak vardır. ( Aslında 4 saatte tamamen yenilenip uyanmış olmak istiyorum ama mantığım 6 saatte karar kıldı :D ) Telkinlere başladığım ilk günden itibaren uyku saatim 6 saate fixlenmiş durumda. Kaçta yatarsam yatayım 6 saat sonra uyanıyorum. Daha dinç ya da daha yorgun uyanmıyorum, halihazırdaki yorgun uyanma şeklim henüz değişmiş değil ama 6 saat olayı şaşırtıcı doğrusu. :)

Bir de, bu konuya ait değil ama, kuru ciltli biri olarak beni şaŞkına çeviren bir değişim de şu; özellikle sırtımda aşırı yağlanma olmaya başladı Güneş yağı sürmüşüm de kurumuş, ama üzerinde gezindikçe elime yağ bulaşıyor gibi :S Sivilcelenme gibi bir etki görmüştüm geçenlerde, o başlığı arayıp bulayım ben şimdi, bakayım nedir bu cildimin durumu :)

Söylemeden geçemeyeceğim... Hiç birinizi tanımıyorum ama sizi seviyorum ben yahu! Keşke bir de çoğunuzun online olduğu bir zamana denk gelebilsem de, iki sohbet edebilsem.

Tuu maç informeyşın, utanır kaçar ben...
merhaba ben online
__________________
sizi seviyorum
ebru_li isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla