Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-02-2009, 06:30 PM   #7 (permalink)
hayaletlord
Teğmen
 
hayaletlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2009
Mesajlar: 22
Tesekkür: 7
22 Mesajinıza toplam 163 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayaletlord will become famous soon enoughhayaletlord will become famous soon enough
Question

Alıntı:
darqcoder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
saolun subliminal mesajları yaklasık 2 senedir inceliyorum goruntulerdeki sembollerde olsun goruntu akislarindaki fps aralıklarında fakat inceleyebiliyorum gorebiliyorum telkinleri cok yuksek sesle dinledim ve ses cikisi bir muzik setinden aldigim icin telkinler sesle birlikte filitre ediiliyor olamazmı ?

Bazı ses kartlarında Noise filter vs. gibi özellikler mevcut ve siz istemesenizde bir muzikteki duyulmayan sesleri filtreliyor. ve tabi mono bir ses cikisinda pekcok ses kanalını aynı anda duymak mümkün değil.

Üzerime vazife olmayaraktan söylüyorum yanlışım varsa kusura bakmayın ama mp3 ses formatının yapısı track ses formatından farklıdır ve müzikteki ses kanallarının bazılarını incelterek kısarak veya yok ederek bu formata cevirilir. boyutunun ufak olma sebebide budur. ince sesler ne kadar ince olurlarsa olsunlar insan kulağının duyabilecegi bir frekansta ise bu sesi yükselterek duyulabilir ve beyin bunu algılar. cekdigim telkinleri 35dbW a kadar yukseltmeme ragmen hicbir sekilde algiyamadım. Ve aynı sekilde arkadaslarimada bunları dinletmeme ragmen su sesi cizirti sesinden baska hicbirsey duyamadılar.

Görüşüm :
Sorun benim müzik cikisimda ise bunu bir uyarı olarak belirtmeniz gerekiyor. Sorun cevirdiginiz mp3 lerdeki ses kanallarının kaybında ise bu telkinlerin anlaşılmayacağı bir anlam ifade ediyor.

selam arkadaşın anlatmış olduğu. teknik ayrıntılar mantıklı.yapılan, iyi niyetli ve doğru bir iş olsada böyle ufak bir teknik olumsuzluk yüzünden.fayda sağlamada bir sorun olabileceği, düşüncesi çokta yanlış olmaz.bu konulara cevap verirseniz.ben de memnun olurum..saygılar..
hayaletlord isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla