Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-02-2009, 07:16 PM   #16 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart

ÖLÜM

Rehber rüyalarda ölüm; büyüme, bağlılıklardan kurtulma, değişim ve yenilik anlamına gelir. Kendi ölümümüzü görüyorsak, hayatımızda neleri değiştirmemiz, hangi yargılardan, olumsuz düşünce ve duygulardan, arınmamız gerektiğini tespit etmemiz ve için de hayatımızı gözden geçirmemiz gerekiyor. Ölüm yılanın derisinin değişmesi gibidir. Sizi yepyeni güzelliklerin beklediğine işaret eder.

Yakınlarınızı kaybettiğinizi görüyorsanız onlarla ilgili duygularınıza bakın. Aşırı bağımlı iseniz bu rüyaları sık görmeniz olasıdır. Yapmanız gereken onları özgür bırakmaktır. Herkesin kendi seçimleri ve deneyimleriyle öğrendiğini unutmayın. Aşırı bağlılık her iki tarafın da gelişmesine engeldir. Özellikle annelerin, çocuklarıyla ilgili düşüncelerine dikkat etmeleri gerekir.

İnsanoğlu hayatının yarısının neyi düşünerek geçiriyormuş biliyor musunuz? Yaşamındaki acıları ve gelecekte olacak olumsuzlukları. Mutluluktan çok mutsuzluğun olacağına inanmak ve bunu seçmek en zayıf yönümüz olsa gerek. Oysa günde en az beş güzel şeye odaklanırsak, ya da bir beş dakika gözlerimizi kapatıp gelecekle ilgili güzel hayaller kursak kısa sürede oldukça yol alırız.

İkinci olarak öldüğünü gördüğünüz kişinin sizin yaşamınızdaki diğer anlamına bakın. Babanızın ölümü, Tanrı inancını sorguluyor olmanızdan, çok sevdiğiniz bir arkadaşınızın ölümü ise toplum içinde yalnız kalma korkunuz kaynaklı olabilir. Bu şekilde içinizdeki korku ve endişelerinizi fark edip bunlardan arınabilirsiniz.



MELEKLER

Öz’ümüzün bize gönderdiği bu çok özel rüyalarda, çoğu zaman melekler, rehber varlıklarımız bize eşlik eder. Yüksek benliğimizle de sık sık bir araya geliriz. Sabah uyandığımızda bu buluşmayı hatırlamasak bile içimizde yükselen bir yaşam enerjisi ve mutluluk hissederiz. Yüksek Benliğimiz bu yaşamda çok sevdiğimiz ama kaybettiğimiz biri olabilir. Belki de nur yüzlü bir dede ya da nine. Onun yanında kendinizi rahat hissedersiniz. Güven ve koruma içinde. Her şeyi çok rahat akışa bırakabilirsiniz, o sizin bilen tarafınız. Endişe edilecek bir şey yok.

Melekler ise bazen enerji, bazen ışık bazen de insan bedeninde bize görünürler. Etkileyicidirler. Onları gözlerinden ayırt edebilirsiniz. Çok derin bakarlar. Vücut duruşları bu forma alışık olmadıkları için biraz komiktir. Herkesin bir rüya meleği vardır. Onu rüyalarımıza çağırabilir, yaşamımızla ilgili ve evrenin hayrına olan niyetlerinizi sorabilirsiniz. Rüyalardaki tüm işbirliği bu mantık üzerine kuruludur. Saf niyet. Evrenin ve sizin hayrınıza olan. Bir şeylere cevap alamıyorsanız ya zamanı değildir, ya kolaya kaçıyorsunuzdur ya da niyetiniz saf değildir.

Yüksek Benlik ve melekler rüyalara girdiği zaman, ruhsal anlamda mesajların olduğu ya da çok derin gelişmelerin, yükselmelerin olacağına işaret eder.



RÜYA MELEĞİ OLUMLAMASI

Benim bir rüya meleğim var ve onunla işbirliğine hazırım. Rüyalarımda bana ihtiyacım olan mesajları ulaştıran melek. Sadece bu işten sorumlu özel olarak. Meleği çağırıyorum yardımıma. Gelişip kendi potansiyelimi açmak ve kendim olmak için gereken mesajları. O benim rüya meleğim. Tatlı, sevimli, şakacı ve bilge. Tam ihtiyacım olduğunda, en uygun şekilde mesajları bana yollar. Uykuya yatınca rüyalarımın olağanüstü bilgeliği onun yardımıyla bana ulaşıyor. Huzur, sükunet ve dinginlik içindeyim. Gerçeği bilmek ve kendimi gerçeğe uyulmamak için hazırım. Çünkü gerçek beni daha özgür, hafif ve güçlü kılar. Rüyalarımda altın ışıklı meleğimle buluşmaya hazırım. Her geçen gün onunla dostluğumuz ilerliyor. Uyanıkken de devam eden bir dostluk. Birbirimizi çok iyi anlıyoruz. O beni destekliyor. Tanrı’ nın binlerce görevlisinden biri. Sadece bana özel biri. Rüyalarımın artan ışığında. Kendimi mesajlara açarım.
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla