Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-02-2009, 10:21 PM   #1001 (permalink)
redanaydan
 
redanaydan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2008
Mesajlar: 6
Tesekkür: 11
6 Mesajinıza toplam 71 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
redanaydan will become famous soon enoughredanaydan will become famous soon enough
Talking İKİ NOKTA DENEYİMİM

Arkadaşlar kendi arayışımdan biliyorum deneyimleri anlatmak burada çok önemli hele gerçeği arayanlar için. Önce şunu ifade edeyim Nick 1 kardeş herşey inançla başlar eğer inanmıyor da inanmış gibi yapıyorsan yalandır inanmıyor da inanalara satıyorsan şarlatanlıktır. Biz kimseye birşey satmıyoruz yaşadıklarımızı anlatıyoruz en önemlisi inanıyoruz. Rahatsız oluyorsan senin seçimin.İnanç tercih meselesi. Akın kardeş evet gelişmeler var hele Abdullah Bey sayesinde EFT ile mucizevi blok çöülüşünden sonra enerjim daha açıldı sanki. Bak bu gün neler yaşadım. Biliyorsunuz ehliyetler değişiyor ve bana söylediklerine göre oldukça kalabalık oluyormuş. Evden çıkarken bu olumsuzluk biraz canımı sıkıyordu. Öğleden sonra sınavım vardı ve vakit herkes için olduğu kadar benim için de önemli. Yeşilderede giderken ilerde meydana gelen bir kaza trafiği kilitledi. Kıpırdayamıyoruz, iki nokta uyguladım hem de inanın çook acemice ve dırnn trafik açılıverdi.
Neyse Tepecik trafik şubeye gittik, Kardeşim, " abla burda sıra çoktur işin var mıydı" diye sordu merdivenlerde iki nokta uyguladım ve "merak etme sırea beklemeyeceğiz" dedim. Ve yukarı çıktığımda daha önce oraya gidenlerin -kuyruk- dışarıya uzuyor dediği merkezde 3. sırayı aldım. ilk iki kişi işini bitirmişti bile bu yüzden beklemeden girdim.
Kan grubu kartı istediler bu nedenle sağlık ocağına gitmem gerekiyordu memur "üzülmeyin sıranızı işletirim geldiğinizde rahatça devam edersiniz" dedi. Hastaneye gittim kalabalıki iki nokta uyguladım ve sıra hemen bana geldi. inanın 5 dakikada kan grubu kartımı alıp merkeze döndüm ama ara ara nükseden şükür ki büyük ölüçüde yendiğim öfke (insanların işlerini düzgün yapmamasına takıntım vardı bu da benim sınavım henüz temizlenmemiş) negatif enerji yüklenmeme neden oldu. Tekrar döndüğümde benim önümde yer alan kişinin işi bitmişti ne gariptir ki ben gidip gelene kadar aynı kişi işlem yaptırıyordu. Ben kaldığım yerden devam edeceğim diye seviniyordum ama negatif enerji de midemde anafor yapıyordu bir yandan
ne oldu biliyor musunuz herşey yolunda giderken birden sistem çöktü benim bilgiler girerken ve tüm işlemler durdu. 15 dakika içinde merkez tıklım tıklım insan doldu bu arada herkes sıkıntıda bense kendime kızıyorum. Negatif olacak ne var iki noktaya teşekkür etmen gerekirken diye ve oturup beklediğim yerde sevgli schamanic'in bolluk meditasyonunu dinlemeye başladım o hafif meltem sesiyle beni müthiş sakinleştiriyor. Aklıma hayalimde o kızdığım memurdan özür dilemek ve bağ kesmek geçti hemen uyguladım ve kendimi de öfkemden dolayı affettim. Sonra beş dakikaya kadar sistem düzelse ve benim işim bitse ne olur diye iki nokta yaptım İnanın beşinci dakikada sistem gelmiş ve benim işim tamamlanmıştı.

Ama bu kadar değil
Otoparktan arabamı almaya gittim. Orada bir köpek vardı hamile ona döner yaptırdım ama hayvancık o kadar korkmuş ki yaklaşıp yemek yiyemedii tamamen güvenini yitirmiş insanlara esnaftan biri onu çok dövdüklerini bu yüzden korktuğunu söyleyince yine öfkelendim oysa buna hakkım yok herhalde çünkü şıkır şıkır akan trafik tam ben arabayı yola çıkarırken az ötede olan bir kaza nedeniyle tıkanıverdi. Yine aynı aşama bu kez yarım saat bekledikten sonra geldi aklıma bağ kesme ve af dileme sonra da iki nokta inanın 2 dakika geçmeden iki yönlü tıkanan trafiği ters yönden gelen bir trafik polisi açtı bana " dönün ve ters yönden gidin "dedi. Burada tesadüf diyemeyeceğiniz şey benim tam ters yöne çıkış yapan noktadaki otoparktan çıkıyor olmamdı otopark kapısında sıkışmış ne bu yöne ne de (ters olduğu ve bu yöne gelen araçlar yüzünden tıkandığı için) öbür yöne gidemememdi. Trafik polisi bütün araçları geri geri sürdürdü ve yüz metre ilerdeki sokağa geçebilmem için bana yol açtırdı.

İşte bu kadar buna inanıyorum Oğlum da benim anlattıklarımdan etkilenmiş ve bir işi için gittiğinde bankada 647 sıranın olduğunu ve gişe sırası olarak 867 yi aldığını umutsuzca bankaya girecekken benden dinlediği kadarıyla iki noktayı uyguladığını bir dakika sonra yaşlı bir kadının evladım ben bekleyemeyeceğim al sıramı sana vereyim diyerek 652. sırayı ona verince şok olduğunu anlattı. İlginç mi değil mi siz karar verin.

Ha bir de nedense hep bekleme sırasında aklıma geliyor iiki nokta daha başka birşey için denemedim aklıma gelirse deneyeceğim.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

redanaydan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla