Konu: Zero Limit
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-02-2009, 07:02 PM   #17 (permalink)
TR-ance
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Sep 2007
Mesajlar: 514
Tesekkür: 197
445 Mesajinıza toplam 3,041 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
TR-ance has a spectacular aura aboutTR-ance has a spectacular aura aboutTR-ance has a spectacular aura about
Standart

Alıntı:
nick1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba kitabı okuyorum ancak yine de emin olamadığım anlar oluyor, bu cümleler nasıl bilinçaltındaki yanlış kodlamaları temizliyor, içimizde o soruna neden olan şeyi nasıl tedavi ediyor anlayabilmiş değilim toplum olarak çok da sevgiden bahseden bir toplum değiliz
Bugün durmadan sıkıntı yaratan durumları düşünüp- bir nevi eft deki gibi probleme odaklanıp onu kabul edip durmadan bu cümleleri söyledim içimden..azen biliçli olarak söylemiyordum,zihnim alışmıştı bu cümlelere ve ben içimden düşünmeden tekrar ediyordum.. Bu DOĞRU mu? yoksa farkında olmalı mıyız tekrar ederken?mesela vitrinlere bakarken bile içimden söyledim..

ayrıca 2 gece önce bunu söylemek beni rahatlatıp uyuturken, bugün hiç rahatlama hissetmedim acaba yanlış mı yapıyorum diye düşünüyorum...
Çok teşekkürler

Merhaba..

Sizin Sorduğunuz Sorunun Cevabını Kitaptaki Gibi Maddeleyerek Açıklamak İstiyorum..
--------------------------------------------
Arınma Aşamaları..


1)Bilinçli Zihin Hatıraları Boşluğa Dönüştürmek İçin Tanrısal Zeka'ya Bir DUA Olan Ho'oponopono Sorun Çözme Sürecini Başlatır.Sorunun Bilinçaltı Zihninde Tekrar Eden Hatıralar OLduğunu Ve OnLardan %100 Sorunlı OLduğunu Bilir.Dua Bilinçli Zihinden BİLİNÇALTI Zihne Hareket Eder.

2)Duanın Aşağıya , Bilinçaltı Zihnine Akışı Hatıraları Yavaş Yavaş Değişime Alır.Bundan Sonra Dua Bilinçaltı Zihinden Yukarıya,Süperbilinçli Zihne Doğru Hareket Eder.


3)Süperbilinçli Zihin Duayı Gözden Geçirir,Gerekli Değişiklikleri Yapar.Çünkü O Daima Tanrısal Zeka İle Aynı Tınıdadır Ve Hatıraları Değiştirme Gücüne Sahiptir.. Bu İşlemden Sonra Dua İncelenmek Üzere Tanrısal Zekaya Yönlendirilir..

4)Tanrısal Zeka İse Dönüşüm Enerjisini Tekrardan Süperbilinçli Zihne Yollar..

5)Dönüşüm Enerjisi Burdan Bilinçli Zihne Akar..

6)Ve Son Durak Bilinçaltıdır.. Burada Hatıralar Etkisiz Hale Getirilir Ve Geriye O Hatıralardan Yalnızca Sevgi Kalır..


-----------------------------------------


Aslında Sorumluluk Alma Kısmı EFT Gibi Yalnız Bilip Bilmediğiniz Herşeyden Sorumlusunuz.. Hatıra Kapasitemiz Gerçekten Geniş Ve O Sorunu Tetikleyen Birçok Hatıra OLur Genelde Ve Bu Yüzden Arınırken İlahi OLana Güvenip Arınırsanız Daha İyi OLur.. Hatıralara Takılıp Kalmayın Bu Arada.. Amacınız Sıfıra Yaklaşmak OLsun.. Çünkü Sıfır NETLİKTİR.. Netliğin OLduğu Yerde Hiçbirşey Sizi Rahatsız Edemez.. Huzursuzlukla Alakalı İse Aslında İyi Yolda OLduğunuzu Düşünüyorum.. Hatıralar Giderken İnsanı Rahatsız Edebilirler.. Ve Buda Sizin Dönüştüğünüzün Göstergesidir..


Sevgiyle Kalın..


Not: Aslında Arınmayı Devamlı Hale Getiren Bir Ritmotranslı Bir Mp3 Yapılsa Gerçekten Mükemmel OLur.. Zaten Basitte Bir Telkin Mp3'ü OLur.. Zaten 4 Kelime Var.. Öyle Sayfalar Dolusu Scriptler Yok.. :) Şu Anda Size Yazarken Aklıma Böyle Bir Fikir Geldi.. Umarım Atakan Bey Bunu Düşünür.. :)
__________________
Ateşli çaba,kendini eğitme ve Mutlak varlığı algılama Yoga faliyetidir


Paramahamsa Yogaçarya MAHA Yogi AKİF MANAF
TR-ance isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla