Konu: Lutfen...!
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-02-2009, 03:39 PM   #9 (permalink)
yasal06
Üsteğmen
 
yasal06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 486
Tesekkür: 2,608
515 Mesajinıza toplam 3,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud of
Standart

caspy merhaba.. telkinleri kesinlikle dinlemeni öneriyorum, dinlemeden işe yarayıp yaramadığını bilemezsin ya da sadece iki üç gün dinleyerek.. onun için öncelikle buradan başlayalım; ilk iki hafta gece uyurken ego(güven) güçlendirici ve suçluluk duygularını dinleyeceksin..yaklıaşık 7-8 saat boyunca yani gece 12 de yatsan sabah 8e kadar dinle..forum sayfası açılınca direk olarak ego ve suçluluk duygularını indir, doğa versiyonunu indirmeni tavsiye ediyorum.

şimdi bana gerçeği yansıtan olumlu sözler söyleyin demişsin.. o zaman gerçeklerle başlayalım. biz hangi gerçekliklerden geçtik biliyor musun? aşk acısı mı dersin aile sorunları mı dersin parasızlık mı açlık mı yalnızlık mı aşağılanma mı, aklına her ne gelirse hemen hemen hepsini yaşadık. yalnız kaldık kimsenin bizi anlamadığı zamanlarda, biz de senin gibi hiçbişey hiç bi işe yaramıyor dedik ve etrafımızdakilerden medet umduk. ama gerçek neymiş biliyor musun? gerçek önce tek başına ayağa kalkabilme cesaretiymiş, gerçek aslında herşeyin o kadar kötü olmadığı sadece bizim abarttığımızmış, acıdan hoşlanmamızmış aslında, insanlardan medet umarak yalnız kalma korkumuzu bertaraf etme isteğiymiş... şimdi ayağa kalk, hadi yağa kalk, bak tek başına kalkabiliyorsun değil mi? eğer fiziksel olarak bişeyler gerçekleştirebiliyorsan, yazı yazabiliyorsan, acılarını düşünecek kadar zekan varsa, demek ki senin aslında bi eksiiğin falan yok. bak işte bunların hepsi birer gerçeklik.
önce gerçekten ayağa kalkmak istiyor musun önce buna karar ver, gerçekten istiyor musun yoksa iki üç gün dayanıp sonradan pes mi ediyorsun? hadi dene bir kerecik olsun vazgeçmemeyi dene, iki üç gün içinde sana sihirli değnek değmeyeceğinin farkına var. bu bir süreç, sancılı ama mutluluklarla dolu. sadece kendi isteğinle ve kendin ayağa kalkacaksın.
gerçekleri söyleyin demişsin, söyledim işte,hepsi geçecek falan demiyorum sana, şunu söylüyorum; hepsi ve herşey geçer ama tek bi şartla, sen bunu gerçekten istersen...
gerçekten istediğini karar verirsen eğer vakit ayır ve forumu incele her bağlantıya tıkla, bu yazı uzunmuş bundan sıkılıyorum deme, diren ve hepsini oku, kendi gerçekliğine adım attığını göreceksin, sevgilerle..
yasal06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla