Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-02-2009, 02:10 AM   #8 (permalink)
toprakozz
Teğmen
 
toprakozz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2009
Bulunduğu yer: ANKARA
Mesajlar: 17
Tesekkür: 3
18 Mesajinıza toplam 84 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
toprakozz will become famous soon enoughtoprakozz will become famous soon enough
Standart

bende başımdan geçen bir kaç olayı paylaşıyım.

1 - ankaradan izmiri gittiğimizde araba bozuldu.tamirciyi çağırdık fakat tamirciyi ilk gördüğümde arabanın yanacağı kafamın üzerinde ampul gibi birden yandı.bende bagajdaki suyu çıkarıp hemen arabanın yanına koydum.
sonuç:tamirci arabanın motorunu tutuşturdu.
2 - hayatımda 3 defa trafik kazası yaptım.ve bu kazaları yapmadan önce arabanın koltuğuna oturup arabayı çalıştırdığımda kafamın üzerinde yanan ampul malesef yine yanıltmadı beni.geçen yaz acil bir yere gitmem lazım.yanıma kardesimide aldım.arabanın koltuğuna oturduğumda ampul yine yandı.mecbur gitmek zorunda olduğum için arabayı çalıştırdım ve 2.vitesi geçmeden tın tın gideceğimiz yere yarım saat gecikmeli gittik.şükür bişey olmadı dedim.dönüştede kardeşim dondurma yiyelim dedi.
sonuç:arabayı park ederken bir minübüse sürttüm ( ama en acimi söferler bile yapmaz )
3 - hayatımı değiştiricek bir şey ( bütün ailem bu olaya kitlenmişiz )bir kişinin elindeydi.ve tarihi beklerken birgün bir rüya görüdüm.adam rüyamda bana olmadı yapamadım dedi.
sonuç:olmadı tabi
4 bu seferde kardeşimin hayatını tümden değiştirecek bir olay.ama 3 farklı şeylerin hepsininde olumlu olması gerekiyor.ve kardeşim hepsindede üstün başarı gösterdi.ve biz ailecek kesin oldu bu iş derken sonuçlar acıklanmadan bir gün önce bir rüya gördüm.rüyamda kardeşimi listenin en sonundaydı.
sonuç: açıklanan listede ise kardeşim yedeklerin en sonundaydı
5 - çevremdeki insanlarla ilgili kafamın üzerinde birçok ampul yanıyor ve şimdeye kadar hiç yanılmadım.ama içinden geçen anlık hisleri (ben buna ampul diyorum ) bu ampulleri hiç paylaşmam.en son kafamın üzerinde yanan ampulun hikayesi ise , çok sevdiğim bir arkadaşımla cafede oturmuş kahvelerimizi yudumlarken yeni ampul yandı.ama yanan ampulle içim sızladı.çünkü karşımda oturan arkadaşımın genç yasta öleceğini hissetmiştim.ona söylemeyedim tabi.ama göz yaşlarımada hakim olmadım.çünkü şimdiye kadarki hiçbir ampul beni yanıltmamıştı.arkadaşım ne oldu diye sorduğunda gözüme sigaranın külü kaçtı dedim. ve hala yanılmayı dört gözle bekliyorum.ilk defa yanılmak istiyorum


bunlar pisişik şeylermi? yoksa başka bir adımı var bilmiyorum ama son olaydan sonra yanılmak istiyorum
toprakozz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla