Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-02-2009, 12:53 PM   #77 (permalink)
asya26
Teğmen
 
asya26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Bulunduğu yer: Eskişehir
Mesajlar: 110
Tesekkür: 78
107 Mesajinıza toplam 651 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
asya26 is a jewel in the roughasya26 is a jewel in the roughasya26 is a jewel in the roughasya26 is a jewel in the rough
Standart

Alıntı:
nick1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar eft sadece duygusal bir sorun çözme yöntemi değil,etkileri çekim yasasını da harekete geçiren bir uygulamaymış..
eftturkey sitesinde Dr. İnci Erkin şöyle demiş;
EFT ile yaşamınızın her alanında oluşan tıkanıklıkları çözebilir, çekim yasaları gereği, vereceğiniz doğru mesaj ve olumlamalar ile sadece sağlığınıza değil, bolluk ve berekete de kavuşabilirsiniz.

her olaya uygulanabilmesi çekim yasasıyla alakası olmasından dolayı olabilir..
Sürekli izlediğim bir kanalda vip'lerin hafta sonu diye bir program var, bu hafta program sunucusu newyork un cok zengin bir ailesiye bir hafta sonu gecirdi. yat gezileri, partiler, oyunlar, yarışlar derken bi ara baktım aile bireyleri toplanmış Eft yapıyor.. Program sunucusu bunun ne olduğunu sordugunda ailenin en büyüğü bunu daha cok yeni tanıstığımız insanlar yada islerimizle ilgili endiselerimiz için yapıyoruz. kendimizi bu sekilde olumsuzluklardan uzaklastırıyoruz gibi bisey söyledi ve bunu en az haftatada 3 kez tekrarladıklarından bahsetti cok sasırdım..
asya26 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla