Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-01-2009, 03:47 PM   #19 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart

Çok sevdiğim bir yazının son dört cümlesi şöyle;

Soru;

Sorun.

Sorularınızı en iyi kim cevaplar?

Hayat bir gün cevaplar.

Sanırım benim dalgalanma diye tabir ettiğim şu andaki durumum bir başka öğretiye geçmeden önceki yaşadığım iniş ya da durağanlık süreci.

Bu haftanın öğretisini okurken düşündüm, son yaşadıklarımdan neler öğrendim diye. Arka arkaya cevaplar sıralandı çok şükür.

Bana bunu bıkmadan sordurduğun ve yanıtını bir kez daha bilinç seviyesinde almama vesile olduğun için çok teşekkür ederim Yurdahal, seni özlemiştim, korkularımın yersiz olduğunu gösterdiğin için duyduğum mutluluğun sevgisini kabul et lütfen.

Kucak dolusu Sevgiler.
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla