Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-01-2009, 03:30 PM   #18 (permalink)
yurdahal
Üsteğmen
 
yurdahal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 222
Tesekkür: 652
235 Mesajinıza toplam 2,771 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the rough
Standart

Sevgili Arkadaşlar,

İşte "Şifacının Yolu" destesinin bu haftaki kartı. Bakalım bu hafta bize neyi içselliştirip öğrenmemizi öğütlüyor. Keyifle okumanız dileği ile...

Taşların onlusu

Takdir edilmeyi kabul etmek

Dua: Gelişimimin bu döneminde bolca ödüllendirilmeyi kabul ediyorum. İyi bir hasat yapacağımı biliyorum. Çalışmalarımın meyvelerinin değerini bilen insanlar, benden övgüyle bahsediyorlar. Aldıklarımı kazandım ve hak ettim. İşlerimde karşılaşacağım bir sonraki deneyimlerimi tamamlamak adına yeterince enerjiye sahip olmak için, şimdi rahatlayabilir ve kendimi toparlayabilirim.

Refahımın bir parçasını benden daha aza sahip olanlara verebilirim. Şimdi benim yeni yeni ilgi alanıma girmeye başlayan hedefler için kendimde alan yaratabilirim. Bu çok tatminkâr bir dönem ve önümde daha da büyük özgürlükler var.

Öğreti: Artık keşfedildin. “Olasılıklar Pazarı”nda artık seninde bir yerin var. Kendi yerini buldun. Bu çok heyecanlı ve maceralı bir süreç olabilir. Belki de bir öğrencinin ya da müridin sakin hayatını arzuluyor olabilirsin. Muhakkak ki başarın senin şu an çok çalışmana ve üretmene sebep oluyor.

Dikkatli ol! Varoluşundaki gerçek değerleri bir düşün. Önceliklerini belirle. İçsel bilişin ve huzurun seni şu an bulunduğun yere taşıdı.Önceliklerini ihmal etmene sebep olacak arayışlar içine girme.


Sen bir zirveye ulaştın. Bu noktadan itibaren inişin başlayacağını asla unutma. Her yükselişin ardında bir iniş süreci başlar. Sende kaldığı sürece başarının tadını çıkar. Bu duygunun getirdiği olumlu etkiyi kendi avantajına dönüştür. Tekrar öğrenci olacağın bir sonraki döneme hazırlanmak için kendini sakin ve dingin bir şekilde hazırla. Tekrar öğrenci olduğunda, öğrenmenin bir üst boyutunda olacaksın.

Sevgiler
Yurdahal
__________________
Yurdahal
sol lucet omnibus
Güneş herkes için parlar

www.astroistanbul.com
www.astroistanbul.blogspot.com
www.oldubil.blogspot.com
yurdahal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla