Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-01-2009, 12:32 AM   #16 (permalink)
yurdahal
Üsteğmen
 
yurdahal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 222
Tesekkür: 652
235 Mesajinıza toplam 2,771 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the rough
Standart Şifacının Yolu Vizyon

Şifacının Yolu
Sevgili Arkadaşlar bu hafta çektiğim kartın adı Vizyon. Ben bu kartı sevdim, sizlerinde zevkle okuyup karttaki çalışmayı yapacağınızı tahmin ediyorum.
Vizyon

Şifacının Enerjisi: Vizyon olarak algılananın gerçeğe dönüştürülmesi

Olumlaması: “ Benim kendi özüm sınırsız iyi olanın içinde çözülüyor. Büyük Ruh ve Ben biriz. Gördüğüm güzelliği alıyorum ve aktarıyorum.

Kartın aktardığı: “ ben bu dünyadaki işlerimin hedefini gösteren bir vizyon alıyorum. Bu yüzden kendimi yaradılışın yüce hayrına teslim edebilecek konumdayım. Bireysel bir ego olduğum ve başkalarına mal olan bir varoluş yaşamam gerektiğine dair yanılmaların üstesinden geldim. Ben başkalarındayım ve başkaları da bende.
Artık benim için öncelikle başkaları tarafından anlaşılmak değil, benim başkalarını anlamam önemli. Benim özüm kendimi yaradılışın büyük planına teslim olmaya hazır. Benim arzularım insanlığın tamamlanmışlığa olan özlemi ile özdeşleşmiş durumda. Bu dünya üzerinde kendi küçük cennetimi yaratarak yaradılışın tamamlanmasına katkıda bulunuyorum. Artık karışıklık yaşamıyorum; hem kendime, hem de başkalarına hizmet ediyorum.
Her ne kadar başkaları kendi “ben”ini feda etmenin acı getireceğini söyleseler de, benim yüzümde acının ifadesini bulamazsınız. Oysa benim auram hayat dolu bir canlılığa parlaklığa sahip. Düşüncenin bu şekilde değiştirilmesi hiç de zor değil. Ben hayat ağacında tersine asılı duruyorum ve içsel olarak büyüyorum. Artı sembolünün yatay çizgisi bu dünya üzerindeki işlerimi temsil ederken, dikey çizgisi tanrı ile olan içsel uyumumu göstermekte. Benim bireyselliğim artık iyi olanı yapmak için bir alet, evrensel arzunun bir kıvılcımıdır. Hayata karşı duruşum tamamen değişti. Ben artık olayları başkalarının gözünden görebilecek durumdayım. Ben Yaratanın gözlerinden bakarcasına görebilirim. Bir zamanlar bildiğim hayat/yaşam kavramı altüst oldu. Bütünün iyiliği bunda sonra benim en yüce hedefim. Ben bilme halinin derin sularına bakabildim ve dönüştürüldüm.
Kişisel çalışma: Bugün yaşadıklarını gözden geçir. Aldığın kararlarda kendi özünün bağlı olduğu her birimin iyiliğini dikkate aldın mı? Kendi çevrenin iyiliğini göz önünde bulundurdun mu? İçinde bulunduğun grubun, topluluğunu dikkate aldın mı? Yoksa sadece kendinin küçücük bir parçası için mi çalıştın?

Alıştırma: Yanında huzur bulduğun bir partner seç ve onunla şu çalışmayı yap. Partnerinle karşılıklı oturup gevşemeye çalış. Partnerinin gözlerinin içine bak. Bakışların sakin ve sabit olsun, göz kırpma, bakışlarını sağa sola kaçırma. Bir süre sonra gözlerini kapa. Ruhsal gözünden bakarak karşındaki kişinin bedenine girdiğini imgele. Sen artık bir başkasısın. Onun gözlerinden bakarak kendini incele. O seni nasıl görüyor? O gözlerden dünya nasıl görünüyor? O bedende olmak nasıl bir his? O kişinin sen ne gibi bir ihtiyacını karşılayabilirsin? O senden ne isteyebilir? Onun umut ve korkuları nelerdir? Şimdi tekrar kendi bedenine geri dön. Gözlerin hala kapalı. Partnerinin derindeki özünün sana akmasını sağlamak için bir ışık köprüsü imgele. Bu ışık köprüsü senin üçüncü gözünden, onun üçüncü gözüne; kalbinden onun kalbine, boğazından onun boğazına doğru akarak oluşsun. Ne yaptığın üzerinde düşünme, sadece köprüyü oluştur. Sadece orada oturup ondan sana aktarılanları kabul et. Bununla birlikte kendini tanrısal olana aç. Yeterli olduğunu hissettiğinde ışık bağını yavaşça kes. Artık senin içinde var olan tanrısallığı algıla. Gücün akışını hisset.

Meditasyon: Meditasyon için olabildiğince yüksek bir yer seç. Oradan dünyanın nasıl göründüğünü imgele. Ne yapman gerektiğini görüyor musun? Gördüklerin senin görevindir.

İmgeleme: Kendini, göksel yeteneklerin aktığı bir kanal olarak imgele. Senden akan enerjiyi bir süre kendinde tut ve ona kendi bireysel enerjini de ekle. Ardından tüm bu yetenekleri başkalarına aktar. Bu hediyenin başkalarını nasıl etkilediğini gözlemle.
Gezegeni: Neptün



Sevgilerimle

Yurdahal
__________________
Yurdahal
sol lucet omnibus
Güneş herkes için parlar

www.astroistanbul.com
www.astroistanbul.blogspot.com
www.oldubil.blogspot.com
yurdahal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla