Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-01-2008, 06:26 PM   #1 (permalink)
hava-hoş
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Nov 2007
Mesajlar: 200
Tesekkür: 1
74 Mesajinıza toplam 213 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hava-hoş is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: fund un günlüğü..

ayyyy....sinir oldum kendime ve hayretler içindeyim şaşkınım yaaaa...bugün kuaförle tartıştımmm,,aaayy bayılacak gibi oluyorum ,kendimi nasıl o mod da görebildim ve o tartışmaya çanak tuttum ben....aslında bir nev i karşı koydum ,,konuştum,düşüncelerimi püskürdüm ona....ama böyle yapmazdım,,nasılda aktı o kelimeler ağzımdan hayret ettim.

saçımı kestirdikten sonra fön isteyip istemediğimi sordu ve ben hayır dedim...kesimden sonra şekil vermek için eleman a verdi saçı,.ve oda yalandan kuruttu,,önlüğümü çıkarttı .bitti mi diye sordum şekil verecektin dedim,hayır bitmedi dedi ve eline fırçayı alarak şekillendirmeye başladı..kuaför gelip demez mi ,"bu fön oluyor yanlız haberiniz olsun".. e ama ben fön istemedim,,ve yüzeysel bir şekillemeye fön diyor adam... "iyi o zaman bizden olsun " demesiyle benim tepem attı.yıkayın istemiyorum bu saçı o zaman ,beni neden töhmet altında bırakıyorsunuz ve buna nasıl fön diyebiliyorsunuz ...falan filannnnn ...ve sonuna kadar haklı olduğumu düşünerek hislerimin son damlasına kadar konuştum konuşabildim daha doğrusu....(ama gerçekten şimdiye kadar gittiğim hiç bir kuaför saçı kesip sadece kurutarak bırakmadı ve öyle de olmammalı zaten,,sonuçta o kapıdan çıkarken kuaför ü taşıyacağız,,esnaf olan kuaför bunu böyle bilir...)

bana bu tür tartışmalar çok gereksiz ve basit gelir ve mevzuuya hiç girmeden muatap olmadan çıkardım...haa öyle dediyse ,,kendi kendime pollyanna edasıyla " neyse fön de çektirmiş olayım "der geçerdim......anam bu nedir ,,,neler oluyor bana,,,,,,,

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
suskunluğum asaletimdendir.her lafa söyleyecek sözüm var.lakin ,bir lafa bakarım laf mı diye,bir söyleyene bakarım.,,adam mı diye!!!!!
hava-hoş isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla