Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-01-2009, 02:45 PM   #15 (permalink)
yurdahal
Üsteğmen
 
yurdahal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 222
Tesekkür: 652
235 Mesajinıza toplam 2,771 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the rough
Standart

Sevgili Arkadaşlar;

bu haftanın kartını çektim; Hepimize hayırlı olsun:))

İşte yeni kartta anlatılanlar:

Toprak her zaman verimlidir- Tamamlanmış Taş

Dua: Ben iyi bir yaşam sürdüm. Güç ve zenginlik bana birçok şey öğretti. Ben onların kaynağını tanıyorum. Her varlığın içinde olan yüce ruh onların kaynağıdır. “Almak” sadece “vermek” pınarından fışkırır. “Sevilmek” ise “sevmek” pınarından gelir. Bol ve zengin bir hasat kaynağı ise tohumları ekmektir. Bu sözleri sana aktarıyorum, çünkü senin de benim gibi olmanı istiyorum. Hayatını yoğun yaşa, çünkü hayat bir lütuftur. Koşulsuz sev, çünkü sevgi kutsaldır. Eğer kendi gerçek özüne sadık kalırsan, her şeye sahip olabilirsin. Kendini bul ve onu geliştir- görevini yerine getirmek için yapman gereken tek şey budur. Ben bunu öğrendim ve bu taşların öğretisidir. Bu benim sana aktardığım bilgeliktir. Yeryüzünün tüm lütufları seninle olsun.

Öğreti: Bulunduğun yerden cennetin sonsuz verimliliğini görebilirsin. Herkes için yeterince vardır. Artık elinde son derece cömert olma fırsatına ve niye böyle olduğunu öğretecek güce sahipsin. Bu bilgiyi başkaları ile paylaşabilirsin.

Eğer her varlığı ve hayatın her kaynağını önemsemeseydin, şimdi bu konumda olamazdın. Ulaştığın yere nasıl geldiğini açıkça anlat, bu sayede başkaları da kestirme yolları öğrenmiş olur. Toprak ana doğası gereği birçok hazineyi içinde barındırır. Sen onunla bir olup, onun kurallarına göre çalışmalısın!

Eğer hayatın kaynaklarını etkileyen evreleri anladıysan ve sahip olduklarını doğru şekilde kullandıysan, sen bir bütün olarak sağlıklısın demektir. Artık daha ağır ve yorucu çalışmak zorunda değilsin.

Sev bu dünyada olgunlaşma dönemindesin. Sadece daha derin bilgeliğe ulaşmak için çaba harca: ekolojik gelecek, spritüel tamamlanma ruhsal ve bedensel sağlık yolu seni derin bilgeliğe götürecektir. Olgunlaşmayı sonbaharın ihtişamı ve dingin kış olarak gör! Bedenine aldığın her şey, seni bir sonraki hayatına hazırlayacaktır.

İlkbaharda yeryüzü yeni bir hayata başlar. Bu senin içinde geçerlidir. Geçen dönemde kendine ne kadar içsellik kattıysan, ilkbahar toprakları senin için o kadar verimli olacaktır. Yeni hayatın, eski hayatının içinden doğacaktır. Hiç durmadan öldüğünü unutma! Bedenin her yedi yılda neredeyse hücrelerinin tamamını yeniler. Yeni hücrelerin sürdürdüğün hayat kadar sağlıklıdır.
Sezgilerin senin içinde yaşıyor. Sen taş, toprak, bitki ve besin oldun; sonra yeniden kendini oluşturdun. Senin öğrendiklerin yine senden sonra gelecek olan “sen”i yapılandıracaktır. Gelecekte, bugün yaptıklarının getirilerini yaşayacaksın. Bu döngünün mucizesi üzerinde düşün!

Sevgiler

yurdahal
__________________
Yurdahal
sol lucet omnibus
Güneş herkes için parlar

www.astroistanbul.com
www.astroistanbul.blogspot.com
www.oldubil.blogspot.com
yurdahal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla