Konu: feng shui
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-12-2007, 12:30 PM   #1 (permalink)
suzzy
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart feng shui

Evler için Feng Shui
İşyerleri için Feng Shui
Ev Arama (House Hunting) için Feng Shui
Proje Aşamasında Feng Shui
Senelik Feng Shui Güncellemesi
FENG SHUİ EV UYGULAMASI
Hangi durumlarda eviniz için Feng Shui Kulllanabilirsiniz?
Yaşadığımız mekanlar hergün mutluluğumuzu, sağlığımızı, işimizi, ve bereketimizi etkiler. Ne kadar rahat, huzurlu ve bizi destekleyen bir ortamda yaşarsak o kadar daha huzurlu oluruz ve her kalktığımız gün daha enerjik ve verimli olabiliriz.Eğer aşağıdaki faktörlerden şikayetçi iseniz oturduğunuz eve Feng Shui Analizi yaptırmanız çözümler getirebilir.

Evinizde/işyerinizde Feng Shui yapıldığında dört nokta incelenir ve bunlarla birlikte evin yönlerine bakılır-

Çevre -evin konumu
İnsan- evde yaşayanların doğum tarihleri
Zaman:Taşınılan tarih
Mekan:Evin planı
İlk görüşmede evinize/işyerinize gelinip eviniz ve çevresi incelenir, Feng Shui Pusulası (Luo Pan) ile evinizin yönleri, konumu tespit edilir ve yaşayan kişilerin doğum tarihleri, evin tarihçesi (inşa tarihi, yapılan renovasyonlar, tamirat) ve kişisel bilgiler alınır. Bundan sonra bir hafta içinde alınan verilerle size analiz ve öneriler içeren bir rapor hazırlanır ve tekrar sizinle evinizde/işyerinizde görüşülür. Tüm başvurular gizli tutulur.

EV ARAMA (HOUSE HUNTING) İÇİN FENG SHUİ

Eviniz veya işyerinizin sizin için en uygun yer olmasını isterseniz bu doğru seçimi, satın almadan veya kiralamadn evvel yapın. Bunu Feng Shui ile yapabilirsiniz. Risk almadan sizin için en doğru seçimi yapın. Bizi arayıp randevunuzu alın.

FENG SHUİ İŞYERİ UYGULAMASI
Hangi durumlarda işyeriniz için Feng Shui Kulllanabilirsiniz?
İşyerinizde aşağıdaki durumlardan memnun değilseniz işyerinize Feng Shui Analizi yaptırabilirsiniz.

İşyerinizin kazancı
İşyerinizdeki verimlilik
İşyerinizden çalışanların uyumu
Yöneticilerinizin verimliliği
İşyerinizde çalışanlar ne kadar rahat ve dengeli bir ortamda çalışırlarsa o kadar daha fazla verimli olabilirler. İşyerindeki denge iyi bir enerji akışından gelir. Girişiniz gelenleri nasıl karşılıyor? Yöneticilerinizin bulunduğu ofis ortamı nasıl? Kasanız doğru yerde mi? Bunlar hepsi bereketinizi etkileyebilir. Gelin neler yapabiliriz bakalım


Yer / Arazi seçimi
Mevcut işyerinizde iç dekorasyon değişikliği
Mevcut işyerinizde daha verimli olabilmeniz için öneriler
yeni bir işyerinin tasarımı

PROJE AŞAMASINDA FENG SHUİ

Binanız henüz şekil almadıysa veya iç tasrımı yapılmadıysa Feng Shui Analizinin size çok faydası olabilir. Bu şekilde önemli yerleri (girişler, yatak odaları, mutfaklar ve çalışma odaları) daha olumlu enerjileri olan bölgelere koyabilirsiniz. Mekanınızın olumlu bölgeleri evinizin yönlerinden belirlenir. İşyerindeki önemli noktalar yönetici odaları, resepsiyon ve finans bölümüdür. Her zaman bu önemli bölümleri bitmemiş bir projede yerleştirmek bitmiş bir binada çözüm araypı değişiklikler yapmaktan daha kolaydır ve tercih edilir.

Arazi seçimi
Mevcut evinizde iç dekorasyon değişikliği
Mevcut evinizde daha kaliteli yaşamanız için (mutluluk,sağlık,bereket) öneriler
yeni evin tasarımı
işyeri ve evin birleştirilmesi
iç tasarım
ev, bahçe renovasyonu

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

  Alıntı ile Cevapla