Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-02-2007, 01:56 PM   #18 (permalink)
Montezuma
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Mesajlar: 5
Tesekkür: 0
4 Mesajinıza toplam 11 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Montezuma is an unknown quantity at this point
Standart Telkinler Sindirim Sisteminizi Etkiledi mi Anketi

Geri dönüşünüz (hızına da ayrıca hayran kaldım) için teşekkür ederim. Dediğim gibi kendimde şartlanma yaratmamak için önce konuya başlık olacak etkiye bakıyorum, daha sonra içeriğini okumadan onunla ilgili etkileri gözlemliyorum kendimde. Konun içeriğini ise kendimdeki etkileri gördükten sonra karşılaştırma için inceliyorum. Karşılaştırmayı yaptığımda benim kine benzer bir açıklama ile karşılaşmadığım için şüpheye düşüp durumu açıklama ihtiyacı hissettim.

Dediğiniz gibi henüz çok tazeyim :) genelde değinilmiş olan bir haftalık süreç geçmedi. Buna rağmen - sabırsızlığım kör olsun - gayri ihtiyari olarak sonuç arıyorum. Bu da hemen şu soruyu sorduruyor insana: "bir şeyleri yanlışmı yapıyorum". Haliyle bu soruyu ben de kendime sordum. Mesela şu an da beni en çok işkillendiren şey ses düzeyi. Acaba çok kısık dinliyor oluşum bir sorun mudur? Daha öncede belirtmiş olduğum gibi ses düzeyini çok çok düşük tutuyorum. Şöyle örneklemeye çalışayım; herhangi bir walkman kulaklığınızı bilgisayarın ses çıkışına takın, windows media player'dan - atıyorum - ego yu çalıştırın. Ses düzeyi de %30-40 gibi olsun (belki biraz daha bile az)(önemli not: kulaklık kulağınıza takılı değil yanda bir yerde duruyor. ben mp3 çalar ile yapıyorum bu işi, o da yanımdaki şövede duruyor ve !kulaklık kulağımda değil, şövenin üzerinde). İşte benim geceleyin dinlediğim düzey bu. Acaba bu kadar kısık sesle dinlemek telkinleri gece boyunca benim bilinç altıma ulaşmasına engel midir? Merak etmeden olmuyor :)

Bunun şöyle bir güzelliği var onu da ayrıca belirtmem gerekiyor; pasif olarak bu iş ile ilgileniyor insan. Özel olarak zamanınızı ayırmanız vs bir şey yapmanıza gerek yok ve sıkıldım diyip uygulamaya çalıştığınız programdan vazgeçmek gibi bir duruma düşmeniz gibi bir ihtimali ortadan kaldırıyor bu. Tek gereken biraz sabır. Çok önemli bir artı.

Saygılarımla
Montezuma isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla