Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-02-2007, 02:16 AM   #11 (permalink)
gencer
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Mesajlar: 5
Tesekkür: 0
5 Mesajinıza toplam 7 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gencer is an unknown quantity at this point
Standart Neler bekliyoruz...

Alıntı:
hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı

......Ancak bazı arkadaşlar ney sevmiyorlar.Bunun nedeni bence senelerce ney'in dini bir motif olarak tanıtılması...
Eski Türk Filmlerinde hep böyle mezar sahnelerinde ney sesi çalınırdı..Bu belkide kişilere olumsuz duygular çağrıştırıyor.

Oysa ney dini bir motif değildir.Geçmişi çok eskilere dayanır.Türk filmlerinde yada İnanç Dünyasi gibi programlarda Ney sesini kullanarak belki de bir çok insanın neye farklı bakması sağlandı.

ATAKAN SÖNMEZ;

Kesinlikle çok doğru bir saptama . çok haklısınız.

işten gelince evde her gece dinliyorum. söylediğimiz şekildeki algılama korkarım ki eşimde de var.:)
'kendimi mezarlıktaymış gibi hissediyorum, her an mevlüt başlayacakmış gibi geliyor ' şeklinde tarif ediyor bana hissettiklerini.

zaman içerisinde ney'in dini bir motif olduğu şeklindeki algıların değişeceğini umuyorum.

ben peyzaj mimarıyım ancak hastane yöneticiliği konusunda da eğitim aldığımdan şu anda sağlık sektöründe faliyet gösteriyorum. belkide bizlerinde katkısı olabilir bu algının düzelmesinde. eskiden olduğu gibi hastanelerin bazı kliniklerinde hastalara yeniden ney dinletilmeye başlanılarak rahatlatıcı ve huzur verici bir müzik olduğu topluma hatırlatılabilir. oluşan bu bilinç dini bir motif olarak algılanmasının önüne geçebilir mi? pek öyle olacağını sanmıyorum ama artık bazı şeylerin farkında olmalıyız . toplumumuzdaki farkındalık artmalı. ney'in bu kadar unutulmasını birazda toplumumuzun gidişatına bağlıyorum. etrafımdaki insanları gözlemlediğimde yaşadıkları hayatı akıntıda sürüklenen gemilere benzetiyorum. amaçsız ve her sunulanı tüketen. seçicilik çoook az. o sebeple farkındalık artmalı dedim. karşımıza gelenleri sorgulamalıyız... her neyse..

konu önemli ve hassas ayrıca sizin gibi benim de önemsediğim bir konu ama galiba çenem düştü. biraz fazla uzattım. anlattıkça açılan bir konu iyisimi ben fazla dağılmadan konuyu bitireyim. belki farklı ortamlarda tanışır ve sohpetlerimize konu ederiz:) sonuç olarak NEY'i seviyorum:)

ayrıca moderatör arkadaşlarda dahil olmak üzere her konuyu her yazılanı takip etmeniz olabildiğince bunlara cevap yazmanız beni çok etkiledi. bu çabanız ve ilginiz bu forumu inanılmaz misafirperver kılıyor. daha önce böyle bir forum görmedim. ilginiz için çok teşekkürler.


 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

gencer isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla