Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-01-2009, 05:23 PM   #10 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart

Katılıyorum bu sözüne.Ama açık demeyelim de eksik yönler mesela.Misal sen sabırsızsındır, karşındaki sabırı sever.Birbirinizi bu yönde tamamlarsınız gibi.

Ruh eşi için hep derler ya işte benim gibi olsun, benim zevk aldığım şeyleri yapmaktan zevk alsın.İnsan bir süre sonra böyle bir kişilikten sıkılıyor, zaten seninle aynı kişi, ona baktıkça kendi yansımanı görüyorsun, e ne hikmeti kaldı bu ilişkinin.

Ters kutuplar birbirini çeker derler bence olay bize en çok benzeyeni değil, bizim eksiklerimizi tamamlayacak, elmanın öbür yarısını bulmakta.En önemli unsur güven, sadakat.Tabii kişinin önce kendine özgüvenli olması gerek yoksa ilişki bir cehenneme dönüşebiliyor ne yazık ki.Kişi kendine güveniyor ve kendini olduğu gibi kabul edebiliyorsa, sana güvenmesi ve seni de olduğun gibi kabul etmesi çok kolay oluyor.

Şaka maka nereye sıpıtıp atmışım ben bu ruh eşimi yahu.Sanemce pirinç çok taşlı, ayıkla ayıkla bitmiyor anacım.Bir dahaki sefere marketten hazır ayıklanmış pirinç alalım.

Sevgiler.
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla