Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-01-2009, 05:08 PM   #5 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart

Alıntı:
shamanic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
reiki haricinde ki farklı enerjilerin uyumlanmasının alınması için en az reiki 2. seviyeye gelinmiş olunması gerektiğine inanıyorum ki ben bu şekilde yol gösteriyorum..

ilk uyanışın reiki ile olması gerekir.. reiki ana derstir.. diğer enerjiler reiki ile çalışmanın ufkunu genişletir..

reiki 2. aşamada kişi zaten şakralarını uyumlu hale getirebilmeyi ahenk içinde çalışmasının ve arınmasının nasıl yapılcağının yollarını öğrenmiştir..
farkındalığı artmıştır..

bunun üzerine alacağı insiyasyonlarda eğitmenin bu konuda bilinçli olması ve gerekli desteği sağlaması durumunda peş peşe insiyasyon almasında bir sakınca yoktur..

örneğin violet flame 4 .. takyon 9 aşamalı insiyasyonla öğrenilir ve bunları da peş peşe alırız..

sevgiler..


Sıcağı sıcağına Sevgili rehberim Shaman'ın yazdığı bir mesajı belki gözünden kaçar diye buraya da eklemek istedim.

Reiki ile ilk tanıştığımda hemen Kundalini'ye uyumlanmak istemiştim.Çok da baş ağrıttım hatta bu konuda.Çok ısrarcı davrandım.Ama Shaman'ın da dediği gibi Reiki haricindeki tüm enerji sistemleri sadece bir basamak görevi görüyor.Asl olan Reiki.Bunu anlamam zaman aldı daha doğrusu sindirmem.

Şu an 3 aylık Reiki 2 öğrencisiyim.Rehberim her ne kadar artık Kundalini'ye hazır olduğumu bildirse de ben biraz daha Reiki ile bir olmak istediğim için erteleme yoluna gidiyorum.


Bu tür enerji sistemlerini almak için Reiki 2 ye kadar yükselmenin hem daha doyurucu, tatminkar ve yalın bir yol olduğu kanısındayım.

Araştırmalarında başarılar dilerim, umarım istediğin sonuca en doğru yoldan ulaşırsın.

Sevgiler.
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla