Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-11-2007, 10:00 AM   #5 (permalink)
asevgican
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2007
Mesajlar: 417
Tesekkür: 0
99 Mesajinıza toplam 206 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
asevgican is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: ÇOCUK PSİKOLOJİSİ

oğluş 4 yaşına yeni girdi temmuz ayında.6 aydır yarınm gün kreşe gönderiorum.12 de gidip 5 de gelio olmasına rağmen çok mutsuz. bi ara faaliyetler falan ilgisini çekmişdi iyiydi ama 2 haftadır servise bindirmek çok zor. sürekli ağlıyor. okulda bilerek kurallara uymayı reddediormuş.öretmeninin kızacağını bilerek arkadaşlarına zarar verior, yemek yemior ve uyumayı reddediormuş. daha şimdiden şikayet alıyorum hergün:)
evde gözlemlediğimde asla hırçın değil.evet kurallara uymayı sevmior ama yaşı die düşünüorum,varlığını ispat etme dönemi. haliyle biraz sabırla genelde kurallara uyuyoruz evde ki ben çok da kural seven bi anne değilim. zaten oldum olası kreşlerin, okulların tek tip çocuk yetiştirmeye çalışılan ,karakterlerine yeteneklerine çokda önem verilmeyen ortamlar olduğunu düşünüorum ama eğitilebilmesi içinde göndermekden başka yol yok sanki.
şimdi sormak istediğim DenizAlp yaşının gereği davranışlarmı sergilior sabırmı etmeliyim yoksa o sorunmu yaşıyor. küçük olduğu için konuşarak anlayamıyorum.bugün okulumu sevmiorum derken bir başka gün okulda resim yapmayı seviorum diyebilior.
Annem bakabilir aslında tüm gün ve isteklide bakmaya. ama anane dedeler kural koymada çok yetersiz kalabiliolar.ve ben tüm gün çalıştığım için onun pasif, beceriksiz yada hep bi yetişkine bağlı bir erkek olarak büüyümesini istemiorum
ama oğlumu istemediği bir ortamda tutarak şimdiden streslemekde istemiorum.
büyüdükçe dertleri artar sözü ne doruymuşş...:(
ne yapsam? ne yapsam.....
__________________
kaderimin kölesiyken, Hayatımın efendisi olma yolunu seçtim...
asevgican isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla