Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-01-2009, 11:30 PM   #1 (permalink)
bluemoon24
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart ACEMİ sizce ne demek, ACEMİ size neyi çağrıştırıyor?

*



Ehil olmayan,henüz yetişmemiş veya ham yani olgunluğa ermeyen.







tek ve biricik olan çaylak.



yav boşver sen acemi kal varsın adına öyle desinler...



gün gelir sağ gösterip sol sallarsın







Kolsuz ve düğmesiz ve sağ göğsünde bir rozet deliği olan Frenk gömleği,







Bekar terleriyle sırılsıklamdı,hayata acemi erkeğinin,







Ah gülüm,onu kanla ıslatmayı becerdiğim gün artık ne esirlik ne zulüm,







Ne de gözlerimde sabah tuvaletinden arta kalan sabun köpüğü …







m.ö.mengüşoğlu







acemi cadıyı tabi ki dee [img]/images/smilies/smile.gif[/img]







tecrubesız..



ACEMİ eğer direksiyon başında ise korkmak lazım....özellikle bayanlarından...ki ben bunu bi bayan şoför olarak yazıyorum... (hemcinslerim hemen kabarmasın yani...doğruya doğru...) .... [img]/images/smilies/smile.gif[/img]







yapılacak iş hakkında yeterince bilgisi olmayan







''Acemi bir kalemden çıkmış gibi alınyazım



Biraz okunaksız biraz da kafiyesiz ''



demiş şair..







Erkek sürücü sayısı çok fazla olduğundan sanırım, acemi ve uyuz olan erkek sürücüler, kadınlar kadar göze batmıyor..



Oysa aslında acemi kadın sürücüden daha çok acemi + uyuz erkek sürücü var...



Ve Mai'nin ''bayan'' sürücü terimine katılmasamda tespitine tamamen katılıyorum... Araba kullanmak neredeyse geri zekalıların bile öğrenebileceği kadar kolay birşey,,, sadece meleke geliştirmek gerekiyor.. yani ne yapacağını düşünmeden yapmak.. Bu da sadece ne kadar çok kullanırsanız o kadar çok geliştirebileceğiniz bişey... Erkekler kadar yol deneyimi olan bütün hatun kişiler erkeklerden daha iyi araba kullanıyor bence.... [img]/images/smilies/smile.gif[/img])))))







Kaynak:Antropoloji

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla