Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-01-2009, 07:45 PM   #13 (permalink)
comte
Moderator
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 1,682
Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
comte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond repute
Standart

Konya'da şubat ayında yapılacak olan programda;

Atakan Bey ve Keops katılımcı olarak katılacaklar, sohbet tarzında, genel bilgilendirme amaçlı programlar olacak.

Konya TV'de, 12 Şubat 2009 Perşembe günü, Sevde Şişman'ın hazırlayıp sunduğu Kum Saati adlı program, canlı yayın olacak ve yaklaşık 1 buçuk saat sürecek. Yılların programcısı Sevde Hanım'ın programı, Konya'da, yıllardır süren ve izlenen bir program. Sevde Hanım, araştırmacı ve kültürlü bir programcı. Program eminim çok güzel geçecek.

Yine KTV'de, Sevde Hanım'ın programının akabinde, Fatma Hanım'ın sunduğu, Uğur Böceği adlı program, canlı olacak ve yaklaşık 1 saat sürecek. Fatma hanım, 50 yaşında, kültürlü ve yıllardır programcılık yapan, çok değerli bir Ablamız. Bu programın da çok güzel geçeceğine eminim.

Yerel TV'ler olduğu için, uydudan izleme şansımız yok. Fakat, yayınların birer CD'sini Atakan Bey ve Keops'a vereceğimiz için, sitede yayınlayıp yayınlamamak tabi ki onların kararı olacak.

Konya'da yine bir gazetede, ropörtaj şeklinde bir haber için görüşmelerim olacak. Konya'ya özel bir haber sitesinde de aynı tarzda haber yapılacak.

Ayrıca, Konya'da bir seminer hazırlığı içindeyiz. Netlik kazanması, katılımcı sayısına göre belirlenecek ve katılımcıların yeterli olmasından sonra, 15 Şubat Pazar günü de, daha önceden belirleyeceğimiz güzel bir yerde Yine, Keops'tan;

Atakan Bey'in, Sevgili Shamanic ve Belgin'in de katılacağı güzel bir seminer verilecek. Bu semirle ilgili, Sadece Konya'dan değil, çevre illerden, hatta Türkiye'nin bütün illerinden katılmak isteyen arkadaşlarımız, lütfen, bizimle irtibata geçsinler. Katılımlarınızdan dolayı mutlu oluruz.super

Yer, ücret gibi konular, katılımcıların kesinleşmesinden sonra belli olacak.

Hepiniz davetlimizsiniz.

Atakan Bey, Shamanic, Keops ve Belgin de farklı illerden katılacakları için teşekkür ediyorum.

Gönül sohbet ister kahve bahane. Burada, küçük ve güzel bir de toplantı yapmış olacağız.

Atakan Bey, düşünceleriniz ve iltifatlarınız için de çok teşekkür ediyorum.

Forum ve sizler adına bişeylerde katkım olduysa ne mutlu. Burada sizler ve sıcak kanlı bütün birbirinden değerli arkadaşlarla dostluğumuzdan dolayı asıl ben teşekkür ederim.

Şimdilik bu kadar..super
comte isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla