VAR sizce ne demek, VAR size neyi çağrıştırıyor? *
var mısın?
varacak mısın?
var, bir var var,
ondan başka her şey yokluk.
Tüm yaşayanların duygu organları aracılığıyla algılayabildikleri, yorumlayabildikleri ve hissedebildikleri duyum bütünlüğüdür.
BEN YOKUM...TANRIM,SEN HERŞEYSİN,HERŞEYDE VARSIN,
BIRAK ŞU MECNUN,SENİ BULSUN...ARTIK ARAMASIN...
AKIL DEDİĞİN NE Kİ,BİR İNCİR ÇEKİRDEĞİ...
BIRAK TANRIM,BIRAK...SENİ ARAYAN HERKES BULSUN,BU HAZZI YAŞASIN.....
sevmek diye bişey VAR.ama sevginin olmadığı düzlemlerde ancak sevmenin var olduğu yerlerin farkını farkedebiliyor insan.
görmek diye birşey VAR.gözümüz görmediği vakit öncesinde gördüklerimizin görmeye ait güzelliklerini algılayabiliyoruz.
ölmek diye birşey VAR. sonbaharda yaprakların tek tek rüzgar celladının elinden ölüm şarabını içişlerini gözlemleyip ardından bahar geldiğinde tekrar yaşamı,hayatı kadehlerinden yudumladıklarını görüyoruz.
yani VAR ı anlamak, YOK ile gerçekleşiyor.bir varmış.bir yokmuş.işte herşey o vakit aklımda yerini bulmuş.
varlığın yok olmuşluğu işte o her daim var...var olmayı bilemeyenlere
bi gün mutlaka yok olacak
olan...
varlık var mıdır yok mudur eğer varlık var olmasaydı yokluk kavramı var olabilir miydi?
bence var arkadaş... )
Kaynak:Antropoloji Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |