Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-01-2009, 08:16 PM   #12 (permalink)
yurdahal
Üsteğmen
 
yurdahal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 222
Tesekkür: 652
235 Mesajinıza toplam 2,771 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the rough
Standart Şifacının Yolu yeni kart "Arayış içinde olan"

Merhaba Arkadaşlar;


Bu hafta "Şifacı'nın Yolu" destesinden "Arayış içinde olan" kartı çıktı. Bu karttaki bilgiler diğerlerinden birz daha farklı bölümlerden oluşuyor. Bakalım bu hafta ne üzerine yoğunlaşmamız gerekiyor? İşte yeni Kartımız:

Arayış içinde olan

Enerjisi: içsel ışığını bulmak

Olumlaması: Benim hayatım, benim başkalarıyla olan ilişkilerimin aynasıdır. Davranışlarım ve sözlerim Büyük Ruh’un yardımıyla bedenleniyor.

Anlamı: “Ben arayış içinde olanım. Kendi kaderimin yöneticisiyim. Gözlerimle gördüklerimin sebebini öncelikle kendimde arıyorum. Çünkü dışarıda gördüğüm dünya, bana ruhumda neler olduğunu gösterir. Ruhum benimle resimler aracılığı ile konuşuyor. Bana neyin mümkün olduğunu söylüyor. Yüksek benliğimde geçmiş ve geleceğin yazılı olduğu kitabı barındırıyorum. Meditasyon yaparken bu kitaba giriş yapma hakkına sahibim. Olan her şeyi soruyorum ve içimdeki bilgiyi görmemi engelleyen perdeyi kaldırıyorum.

Ben ruhsal olarak bakir yaratıcılık ve olasılıkların döllenmemiş tohumunu taşıyorum. Bana faydası olmayan her şeye “Hayır” demeyi öğrendim. Sadece beni geliştiren ilişkilere ve tecrübelere “Evet!” diyorum. Ben onun fazlarını, etkilerini ve yaşam dönemlerini inceleyen Ay’ın çocuğuyum. Hassasiyeti ve tepkileriyle benimle iletişim kuran bedenimden öğreniyorum. Ben hayatımı ve değişimlerimi gözlemliyorum. Özümün aynasında tanrının yansımasını görüyorum.

Kendine açıkla: Bugüne kadar yaşadıklarını 7 yıllık dönemler halinde gözden geçir. Hayatını maddeler halinde listelediğinde, döngülerin içinde dikkatini çeken bir kalıp var mı? Her yaşını rakam olarak kâğıda yaz ve her yaşının yanına o yıla ait en önemli olayı not et. Ne dikkatini çekiyor?

Çalışma: Ay fazları ile bedensel reaksiyonlarının arasındaki bağlantıyı gözlemle. Arada bir bağ kurabiliyor musun?

Meditasyon: Yere uzan ve gözlerini kapa. Şimdi zihninle teker teker bedeninin her bölgesine rahatlaması ve gevşemesi için komut ver. Bunu yaparken bedeninin her bölgesinin farkına varacaksın. Dindin ve huzurlu bir şekilde nefes alıp/vermeye devam et. Şimdi bedenini n her bölgesinin büyük bir kütüphanenin bir odası olduğunu düşün. Bu kütüphanede tüm sorularının cevapları var. “Kütüphane beden”indeki her hücre, bilgilerle dolu yeni bir kitap. Kütüphanede herhangi bir yerde dur ve bir kitabı eline aldığını imgele. Onu okuduğunu imgele…

İmgeleme: Her zaman yapmak istediğin şeyleri yaptığında, nasıl bir görüntüye sahip olacağını imgele. Sana bu başarıyı sağlayacak araç, gereç ve özelliklere odaklan. İmgelerken her türlü küçük detaya önem ver. Üzerindeki giysi nasıl? Ne renk? Yanında bir var mı?Kim var? Başarı olduğunda çevren nasıl? Kimler seni tebrik etmeye ve desteklemeye geliyor? Kimlerden bir şeyler öğrendin?

Bu imgelemenin sonunda ( yaklaşık 15 dakika yeterli olacaktır), gerçek hayata döndüğünde “o başarılı sen”in, yeni “Sen”in yapacağı herhangi bir şey yap.

Ardından tekrar aynı imgelemeyi baştan yap. Bu sefer kendine şunları sor: Kendimi nasıl hissediyorum? Neredeyim? Bulunduğum yere nasıl geldim? Buraya gelirken hangi zorlukların üstesinden geldim? Bulunduğum yere ulaşmak için hangi öz değerlerimi kullandım?

Bu çalışmayı da yaptıktan sonra dışarı çık ve yeni “Sen” olarak davranışların daha bilinçli ve güven dolu olsun.

Gezegeni: Ay

Renkleri: ipeksi, yumuşak koyu mavi tonları, gece mavisi

Sevgiler
Yurdahal
__________________
Yurdahal
sol lucet omnibus
Güneş herkes için parlar

www.astroistanbul.com
www.astroistanbul.blogspot.com
www.oldubil.blogspot.com
yurdahal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla