Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-10-2007, 03:28 PM   #7 (permalink)
üç_gömlek
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Mesajlar: 432
Tesekkür: 0
141 Mesajinıza toplam 392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
üç_gömlek is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: YaşasıN! Ben de varım!

    Fulun hoşgeldin.tavsiye edilen müzikli telkinlerle birlikte Bilinçaltını tanımak ve olumlamaları bir an önce okumanı (ya da hatırlamanı) tavsiye ederim.

Tüm değişimlerim deryasından bir damla bahsedeyim sana değişimi daha rahat anlarsın.bugün çalışırken birkaç defa hata yaptım.ve her hata yaptığımda kendime ne düşünüyordum diye sordum? yanıtı neydi dersin?
yaptığım hataların olduğu anda zihnimden ya birisi hakkında kötü şeyler düşünüyordum,ya dedikodusunu yapıyordum zihnimde canlandırdığım biriyle ya da işte iyi şeyler düşünmüyordum ve artık alışkanlık olucak bu inşallah.siteyle tanışmadan önce hata yaptığım zaman duvara yumruk vuracak tekme atacak kadar sinirlenirdim.elimde ne varsa fırlatıp atardım.ama şimdi her hatamda ne hissediyordum ne düşünüyordum diye soruyorum kendime.

Bir de arkadaşlar çekim yasasını öğrendikten sonra ve olumlamalara başladığımdan beri karşımdakilerin düşüncelerini sanki okumaya başladım.eskiden beden dillerinden direk anlaşılırdı ama artık birisi birşey söylemeden 2-3 saniye önce hemen aklıma bir şey geliyor.karşımdaki kişi de direk ondan sonra aklıma gelen şeyle ilgili birşey söylüyor.nerdeyse hergün defalarca artık yaşamaya başladım çekim yasasını.
üç_gömlek isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla