Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-10-2007, 12:05 AM   #5 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: suyun gizli mesajı

birde sevgi meditasyonu yapalımm ... bu meditasyon kalbinizi koşulsuz sevgiyle doldurup, tüm bedeninize, ruhunuza ve çevrenize yaymanızı yani sevgi enerjisinin dinamiğini oluşturmayı amaçlar.

• Her nefes alışta kalbinize evrensel koşulsuz, saf sevgiyi davet edin ve kalbinizin bu sevgiyle dolmasına izin verin.



• Kalbinizin sevgiyle dolduğunu hissettiğinizde, her nefes verişte bu sevgiyi kendi sevginizle birlikte tüm bedeninize hediye olarak yayın.

• Tıpkı bir ampulun içerden dışarı ışığını yayması gibi kalbinizden dışarı tüm bedeninize bu sevgiyi yayın. Bunu şükran duygusuyla birlikte yapın. Bedeniniz sayesinde sevdiğiniz şeyleri yapabiliyor, sevdiklerinizle birlikte vakit geçirebiliyorsunuz. Onun varlığı ve sağlıklı olması sizin yaşamınızı ve kalitesini belirliyor.

• Sevgi ve şükran yayılırken bedeninizi şifalandıracak, arındıracak ve enerjisini saf sevgiye çevirecek. Bunu hissedin.

• Aynı egzersizi (devamında yada doğrudan başında) sevdiklerinizle birlitede yapabilirsinzi..

• Karşılıklı rahat bir pozisyonda oturun. Elele tutuşun.

• Her nefeste kalbinize doldurduğunuz koşulsuz sevgiyi ve kendi sevginizi, her nefes verişte partnerinize aktarın. partneriz de aynısını yapacak. Birbirinize bu sevgi paylaşımından dolayı teşekkür etmeyi unutmayın.

Kendinizi sevgiyle ödüllendirmeye hemen başlayın. Dilerim, her anınız, her nefesiniz sevgiyle ve şükranla dolsun..

şimdi telkinlerin neden daha etkili olduğunu... asıl sırrın kendimiz olduğunu .... şükretmenin önemini daha da pekiştirmşizdir.. lütfen bu yazdıklarımız kelimelerde kalmasın.. uygulayın mutlaka ama mutlaka... ne kadar etkili olduğunu o zman anlayacaksınız..

sevgiyle kalın...
__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla