Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-10-2007, 05:18 PM   #119 (permalink)
Sezennl
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2007
Mesajlar: 473
Tesekkür: 3
139 Mesajinıza toplam 267 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Sezennl is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Karar aldim zayiflayacagim

Alıntı:
shamanic Nickli Üyeden Alıntı
ben istanbuldayım ama sen uzaklardasın.. yakın olsak gelirdim yaw... işin ucunda bebiş var.. ayrıca olcak bu sefer inşallahh.. hepimizin duaları seninle... biaz daha sabır... asıl şimdi bolca umuda ve güçlü durmaya ihtiyacın var.. tez zamanda güzel haberler ver inşallah bize..



ya inirmisniz bu olayimi tek bu forumda yaziyorum nazar degm,esin budefa olsun diye:) diger forumdakiler sadce doktora gitim geldim diyorum. bu defa olmasini okadar cok istiyorumki anlatamam yasim geciyor yoksa igneden felan bikmadim nerdeyse 1aydir igne yiyorum ve yumurtami alirken cok sancili bir islem yasiycam ondanda usanmadim ama yasim geciyor yumurtam azaldi korkum ondan. birde bebegimi cok ozledim. bugun bize bebek davetiyesi verdiler bebek gormeye gidecegiz ama icimden gitmek gelmiyor ama gidecegim haftaya. neyse ya yine duygusalasmayim. yarin calsicam pazarda caliscam.
__________________
Erkek penguen 4 ay boyunca kuluckaya yatar 4ay ac durur ama asla yumurtayi birakip avlanmaya gitmez, 4 ay sonra buzlar cozlunce disi penguen gelir ve esini cocgunu zorlukcekmeden bulur.Penguenler yavrularını soğuktan korumak için onları ayaklarının üzerine oturtup haftalarca ısıtırlar. Bir yandan da yavruya yemek taşırlar.&nbsp; Bahar geldiğinde buzul erimeye başlamış ve buz tabakası üzerinde denizin ortaya çıktığı delikler belirmiştir. Artık anne ve baba bu deliklerden balık avlayarak beslenecek, yavrularını da aynı yiyecekle besleyeceklerdir. <br /><br />Yavruya bakmak oldukça zahmetli bir iştir; onun beslenmesi için ebeveynler bazen uzun süre hiçbir şey yemezler. Ayrıca her yerin buzlarla kaplı olduğu ortamda yuva yapma olanağı da yoktur. Anne ile babanın, yavruyu buzun soğuğundan korumak için yapabilecekleri tek şey, yavruyu ayaklarının üstüne koyup, karınlarıyla ısıtmaktır.
Sezennl isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla