Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-10-2007, 02:06 AM   #2 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Alıntı:
asisler Nickli Üyeden Alıntı

hem hoş geldim hemde hoşgördüm hemde hoşbuldum.....

Ben enerjiyim ben enerjiyim ben enerjjjjiiiiyiiiimmmmm beeeennnnnnnn eneeerrrrrjjjiiiiiyiiiimmmmmmm
asisler bir araştırma sonucu vardı.. şöyleydii ..

Pozitif ve herşeyi oldugu gibi kabullenen mutlu bir insanın yaydıgı enerji, 90.000 insanin yaydıgı düşük enerjiyi dengelemektedir.

Sevgiyi gerçek anlamda yaşayan bir insanın yaydıgı enerji,750.000 insanin yaydıgı düşük enerjiyi dengelemektedir.

Barış ve huzur içinde yaşayan bir insanın yaydıgı enerji,10 milyon insanin yaydıgı düşük enerjiyi dengelemektedir.

Mevlanalıgı yaşayan bir insanın yaydıgı enerji,70 milyon insanin yaydıgı düşük enerjiyi dengelemektedir.

Peygamber,budha seviyesinde yaşayan bir insanın yaydıgı enerji ise tüm insanlıgın yayadıgı düşük enerjiyi dengelemektedir.

hepimize katkın oluyo devam et... yanındayız...
super