Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-10-2007, 02:42 AM   #9 (permalink)
yakamozdüşleri
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2006
Mesajlar: 125
Tesekkür: 0
51 Mesajinıza toplam 180 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yakamozdüşleri is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Geçmişle Bağları Koparma Çalışması

Alıntı:
shamanic Nickli Üyeden Alıntı
[color=teal][i][b]
Alıntı:
yakamozdüşleri Nickli Üyeden Alıntı
Selamlar arkadaşlar bu reiki hakkında nasıl bilgilenebilirim? Bir dostum bu konudan biraz bahsetmişti vaktim kısıtlıydı çok detay alamadım merak ediyorum Şimdiden teşekkürler
merhaba yakamozdüşleri ... eger istiyorsan sitemizin master ları hayalayaz ve zeynep hn. bu konuda sana yardımcı olurlar.. dışardan destek almak istersen ve istanbul'da isen eger anadolu yakasında berna hn. tanıdığım ve sevdiğim bir master dır..
www.reikiturk.com dan bilgilelerine ulaşabilirsin..

ankara da isen eger benim istanbul da bilgi paylaşım derneğinden tanıdığım tuğrul beyi tavsiye ederim ..
ankara da patikada egitim vermekteler.. iletişime geçerseniz sevgiyle yardımcı olurlar.. www.patikam.net

hayal abla izmir'de zaten..

şimdilik üç büyük ilimize göre dağılım böyle.. zeynep hn. da farklı bir ilden ise eger.. seçenekleriniz çoğalmış oluyor.. sevgiler..

master bulabilmeniz için gerekli bilgileri vermeye çalıştım.. aklınıza takılan başka bir soru olursa elimden geldiğince onu da yanıtlamaya çalışırım.. bu arada sitemizde de reiki başlığı adı altında bir çok konu yazıldı ... bunlardanda faydalanabilirsin..
Teşekkür ediyorum ilgin için sevgili shamanic ben istanbuldayım Anadolu yakasında Bir iki hafta önce bir aile dostumuzun eşi Özlemle tanıştım ve ilk görüşmemizde ondan çok güzel bir pozitif enerji aldım ve gerçekten kaynağını merak ettim hani derler ya insanın kanı kaynar o kadar hoştu ve bana bu konuda açıklama yapmamıştı , sonrasında başka bir arkadaşımdan onun reiki ile çok yakından ilgilendiğini işittim ama dedigim gibi detayını soramamıstım Bu zamana kadar bana uzak geliyordu böylesi konular ama dedigim gibi Özlemle tanışmam gerekiyormuş ben sitenin icerigini inceleyeceğim Seminerleri bekliyorum dört gözle Atakan beye, sana Zeynebe ve Hayalabla olmak üzere hepinize desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim Sevgiler
yakamozdüşleri isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla