Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-01-2009, 01:26 AM   #30 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart

Alıntı:
mavi_ejder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bir de önerinizi isteyeceğim;

telkinleri söylediğiniz sıra ve zamana göre uyguluyorum, şimdi listeme 3. olarak "kendine güven" telkinini ekleyeceğim fakat koruma kalkanı telkininin de olduğunu görünce öncelik olarak ikisi arasında kararsız kaldım. her ikisine de ihtiyacım var, sizce şimdi önceliği hangisine vermeliyim? bu konuda da fikriniz varsa iletirseniz sevinirim.

teşekkürler.

Merhaba mavi_ejder.

Koruma kalkanıyla kendine güven telkını tamamen birbirinden ayrı telkınler.

Koruma kalkanı telkını tamamen yardımcı telkın yerine geçerken,kendine güven telkını hayatımızda ileri gidebilmek için basamak oluşturuyor.

Bunun için ikisini de aynı anda dinleyebilirsin diye düşünüyorum.Birlikte dinlemenin hiçbir sakıncası yoktur.

Sevgiler.
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla