Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-09-2007, 10:59 AM   #33 (permalink)
PAMİRNAZLI
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2007
Mesajlar: 398
Tesekkür: 8
36 Mesajinıza toplam 65 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
PAMİRNAZLI is an unknown quantity at this point
Standart Benim Güncem

Ceren; Elif ; Hayal Ablammm ve tüm arkadaşlar günaydın
Ben dün bi yerinden yakalayıp içimi dökeyim dedim ama galiba çekim yasası devredeydi yine dün gene çok gergindik ben konuşmayı reddediyom seninle dedi.Bende kalk o zaman ben gezmek istiyom evde oturmicam senle dedim.Gelmiyom dedi bende tek başıma giderim dedim. Tıpış tıpış kalktı Gece 3 de döndük döndüğümüzde gerginlikten eser kalmamıştı. Ama evin kapısından içeriye girdiğimiz anda yine hırlaştık. küstük sabah uyandığımda küstüğümü unutmuştum beni işe bırak dedim bıraktı.Bizim evde kesin bişe var dusun eve girdiğimiz anda yiyoz birbirimizi ama başka nerde olursak olalım iletişimimiz iyi ...İnsan olarak dost olarak cidden çok iyi ve çok anlayışlı ama eş olarak ı ıhhhh bende hayal ablam gibi çok sorguluyorum kendimi neden evlendim onca insan içinden onla die (ben teraziyim eşim aslan)Anlamış değilim.Bide bişe daa annatayım.
Yıllar önce başka bir insanla nişanlıydım aşıktık birbirimize ama ayrı şehirlerdeydik her fırsatta basar istanbula beni görmeye gelirdi.Beraberinde ciddi sıkıntılarımız vardı (aileler istemiyordu) Ben istiareye yattım nişanlımla evlenebilecekmiyim die .. Rüyamda şimdi evli olduğum insanı eş olarak gördüm.(o zamanlar eşimi tanımıyordum)Korkunç bir antipati beslemiştim o zamanlar ne işim var bu adamla demiştim.Yıllar sonra nişanlımdan ,arada geçen sevgililerlerimden ve yıllardan sonra eşimi ilk gördüğümde rüyam aklıma geldi ve bu dedim evleneceğim adam.Zaten o kadar kolay olduki evlilik sürecim.6 ayda flört nişan nikah düğün herşey bitti.
Belkide hayatımızda değiştirebileceğimiz birsürü şeyler var ama bazı şeyler kesinlikle elimizde değil.
ve biliyorumki evli olduğum insan benim ruh eşim yada doğru insanım değil..Ama mutlaka mantıklı bi açıklamasıda vardır.Ama ben bilmiyom daha çözemedim.İşte böle hadi hepinizi çok öpüyom fırsat buldukça sayfaya uğrarım.
Bu arada oğluşumu çok özledimmm
__________________
Kod adı : Mutluluk <br />Yazan Oynayan Yöneten Pamir Mühür
PAMİRNAZLI isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla