Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-01-2009, 04:15 PM   #28 (permalink)
yurdahal
Üsteğmen
 
yurdahal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 222
Tesekkür: 652
235 Mesajinıza toplam 2,771 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the rough
Standart

Sevgili Işıkk paylaştığın olumlu deneyimler çok güzel. Eminim bu deneyimlerin hepimiz için önemli bir motivasyon kaynağı olacak.
Küçük dilek kısmına gelince; haklısın ben de bu yola büyük isteklerle başladım ve her biri gerçekleşti, hatta bunları evrene bağlanmayı yeniden hatırlayın isimli yazılarımda da paylaşmıştım.

Küçük dilekle başlayın dememde belirgin bir neden yatıyor. Çevremde bana danışan bir çok insan var, bunların bir kısmı büyük dileklerde bulununca, "olmayacak" düşüncesini de dilekleriyle beraber kodluyorlar. Tabii ki bu durumda "olmayacak" dileği ağır basıyor. Bu durmda zihinlerine verdikleri mesaj ise "ben bunu başaramıyorum" oluyor. Zihnimizi bu tür programlardan korumamız adına dileklerinizi küçük tutun dedim. yani amaç öncelikle zihnimize başarımızı göstermek. Yıllardır olumsuz düşüncelere odaklı yaşamış zihnimizin kabuğunu kırıp, onu başarı ile tanıştırmak.

Aramızda motivasyonu yüksek arkadaşlar var muhakkak ve onlar zaten yolu biliyor, uygulamada herhangi bir zorluk çekmiyor.
Ben daha çok zorluklarla karşılaşan arkadaşların bu yolla güven kazanacaklarını düşünüyorum. Tabii bu arada, senin benim gibi ve daha birçok arkadaşımız gibi motivasyonu güçlü kişiler de bu eyleme katılırsa, oluşturacağımız ruhsal destek, her birimizin başarıya doğru ilerlemesini sağlayacaktır.

Perşembe gecesi seni de zihnin ve kalbinle aramıza bekliyoruz.

Sevgiler
Yurdahal
__________________
Yurdahal
sol lucet omnibus
Güneş herkes için parlar

www.astroistanbul.com
www.astroistanbul.blogspot.com
www.oldubil.blogspot.com
yurdahal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla